Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sm probal se peljat kaksen km,..in zmeraj v prvo je zavora mehka skor do konca,..potem vec x ko stisnes bol prime.Prime pa skor na kocnu.Sm pogledal olje in je na max .
-
Po moje bo ok. Vseeno izgleda ok stran. Po navadi izveš koga ščiti stran komaj ko se zalomi. 18 let sem bil izredno zadovoljen z ebay-em. To je bil en specialec nemški. Imel je tudi fizično podjetje. Samo ebay bi moral imeti možnost prijave kadarkoli. Ne pa samo v določenih korakih, če kao nisi našel skupnega jezika. Lahko bi se šel v poenostavljen sodni postopek, samo to ni bilo vredno denarja, ki sem ga porabil. Seveda je brezplačen, moj čas pa ni. Problem pa je ta, da ker je bil PayPal vmes, nisem mogel dati charge back na kreditni kartici. Saj je plačilo šlo PayPal-u, ki ga je posredoval in ne direkt naprej. Na Liderpnevmatik ne kupujem, ker me moti sedež podjetja. Če se ne motim je v Andori, torej izven EU. Pa ok. To bi lahko tudi pri vulkanizerju dobil.
-
Predkratkim je bil Ford focus 30000km,avto praktično nov -z nizko zavorno pedalo in je bil zrak v sistemu.Kako je prišlo do tega se ne ve.