Report
-
Pustimo te poti raje drugim, ki jim je všeč sadomazohistično potovanje po Sloveniji. Me pride ceneje, če plačam dvomesečni tretma fizioterapije privat v Izoli, kot pa, da bi si vsak dan ogledoval lepote Slovenije. 😉 Druga možnost, dvotedensko spanje na Ptuju pa te pride stat toliko, kot eno dobro potovanje na Šri Lanko ali v kak drug eksotični kraj.
-
Pravijo, da ima vsak od nas kopijo sebe nekje na svetu. Jaz mislim, da sem unikat. Ker taka budala se ne more roditi dvakrat...
-
EJ, DAJ NO, USMILI SE GA !!! Slučajno vem, da od Tomosovega muzeja v Kopru do železniške postaje na Ptuju z javnim prevozom potrebuješ skoraj 5 ur (2x avtobus in 2x vlak)! Pa še peš je bilo treba kar nekaj pešačit od muzeja do avtobusne. Ja, in potem so na Ptuju še od železniške do doma pešačili...
-
By Mraušk Mčk · Posted
Zeleni prehod pa te fore. Če bi se EU res šlo za zaščito okolja, potem bi sprejela ukrepe za organizacijo prijaznejših možnosti potovanj z javnimi prevoznimi sredstvi. Ampak EU v smislu zelenega prehoda kar se tiče mobilnosti raje uvaja ukrepe, ki kapitalu zagotavljajo večji zaslužek. In to kitajskemu. Tudi to, da se pri nas v javnem potniškem prometu šele izvajajo poizkusi uvedbe plačevanja s kartico (brezstično) je lep primer, da vladajoče boli k.. za takozvano zeleno agendo.
-