Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ej , ej, ej... v Italiji je vse zastonj (sploh v Dolomitih) in lahko parkiraš kjer želiš pred vsako visoko sofisticirano trgovino (tam diskontov sploh nimajo, ker so bolj visoka družba kot mi) za 14 dni skupi, če je treba... ne pa ta naša umazana diskontna vukojebina. 😜
    • No pa napiši kolk stane AC od Slovenije do Milana pa nazaj.   Ma ti jaz povem, če greš na novo A35 preko Brescie do Milana je cena 39€. Za tja in nazaj je skoraj 80€. Še enkrat do Milana pa je naša letna vinjeta notri. A zdaj razumeš o čem govorim?    Kjer koli in kadar koli so AC-ji s plačilom cestnine po odsekih tako kot nekoč, ko smo tudi mi imeli tak sistem, so se in se še vedno ljudje izogibajo AC-jem, če imajo dovolj časa in se lahko vozijo po regionalkah. To je dejstvo in pri nas, kjer plačaš letno vinjeto pa ljudje nimajo interesa it na lokalne ceste, oziroma gredo, če je AC zabasana. Zabasana je pa večinoma zato, ker vinjeta spodbuja uporabo AC-jev in sprostitev regionalk. In prav je tako.   Pa drugič dobro preberi kaj pišem, ker nisem govoril, da jih kdo preusmeri, ampak se ljudje, da bi se izognili stroškov, sami preusmerijo. Kapiš?
    • Kot prvo. Po svoji stari navadi tu na forumu zavajaš in širiš neresnice. Tudi špar ima isti sistem kot trgovine, ki jih ti imenuješ diskontne.   Kot drugo. Vedno na vsakem koraku so tvoja usta polna udrihanja po socializmu. Ko pa pride na plan tvoja želja po zastonjkarskem parkiranju, takrat bi pa ti imel socializem. Ne moreš. Odloči se že enkrat vendar a ti je všeč socializem ali kapitalizem.   Moj predlog je da lepo plačaš kazen. Potem pa greš na organiziran zastonj avtobusni prevoz na eno od SDS zborovanj na zastonj golaž, pa da mal not prineseš.
    • Saj pravim, diskonta skladišča cenene hrane neznanega izvora. Od njih drugega niti ni za pričakovati ,kot takšno podlo delovanje.
    • Kake kvasiš. 😂 Da je promet preusmerjen na lokalne ceste.😅 Jih kvasis ponavadi  , samo tokrat si sam sebe prekašal.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.