Skoči na vsebino

500-ti uporabnik

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

wooohoooo :bravo: ?estitam blindek, evole pa ?e en mazda? ve? :bravo: ...kot je David napisal hitro fotke pa opi?i zadevo v temo pod predstavitev ?lanov :D

Napisano

ni ta,druga ena je bla gor

verjetno je dol vzel.Je enak model vendar z original feltnami, muziko je pa pustil pa kar fajn igra :)

kak bo bol toplo bom jaz vzel neke feltne samo nevem ?e kake...

Napisano

A sem ?e mislu da je od kawska tvoja..... :bravo:

Ej ?imprej slike gor... pol ti pa ?e ene rimze po?timamo.... :bravo:

Feel free....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Forda.   Za to me bolj na Michelin vleče, ker je kanček manj športna. Znanec je tudi samo hvalil Conti SC.   i20 še izgleda, da bo PZ4 držal še eno leto. Potem pa PS4S verjetno, me je strah, da bo na PS5 bočnico rolalo. PZ4 je super, samo je potrebno spomladi in jeseni hudiča preklemano gret, drugače drsi.
    • In kaj bi rad zvedel. To so pač premium gume in kaj slabega pri njih ne bi smel pričakovati. Pomembno je le, da jih filaš pol bara več kot maš napisano na stebričku.
    • Jaz pa ne, mam dost zategnjencev drugod v življenju.
    • Sam OK, Zajc si verjetno ne meri dres sam... torej so zmerili v štabu reprezentance in ugotovili, da je OK. Tudi na kvalifikacijah je bil OK pa je bilo merjeno. Torej kaj zdaj... kako, enkrat je dres OK, drugič pa ne? Ko so v igri milimetri se da tudi meritev "prilagodit".   Recimo zakaj pa Niki niso pustili deci vode popit za tistih 100g premal teže.    Zakaj recimo za manjša odstopanja ne kaznujejo samo z odbitkom 5-10 točk? Ne tekmovalca diskvalificiraš in s tem posledično kontrolor lahko vpliva na razplet prvenstva. Sploh, ko govorimo o nenamernih odstopanjih kar verjezno 100g dejansko ni bila namenska goljufija. Tudi 3 ali 4mm pri raztegljivem materjalu ni glih meritev za katero bi človek stal. Ja hrastova miza se lahko zmeri, raztegljiv materjal pa še to oblečen je pa druga zgodba.
    • Bi rekel, da ne obstaja       To gledaš za Hyundai? Sicer so vse naštete dobre, sam imam pa Conti. Zaenkrat presenetljivo vredu, kar sem pač še lahko od septembra jih odvozil  (dinamična vožnja)
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.