Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Na Mazdi B2200 disel, 48kw letnik 1996 moram zategniti ojnične ležaje. Bi mi lahko kdo svetoval s kakšno jakostjo jih je potrebno zategniti.

Kakršna koli informacija bi mi prišla prav.

Hvala za odgovor,

Frenk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Merklca (desničarka) in njena migrantska politika da bi kapitalisti dobil poecni delavno silo.   Potem tele babe, Kalas ki ne ve za kaj se gre v mednarosni politiki. Pa una SS Lajdra ki sploh ni bila nikol izvoljena. Pa ta je pa res podn. Tile švabi imajo en velik kompleks. Pač jim ni ratal iztrebit  židov ker so bili premalo pridni. Da zdaj židom v rit lezejo je njihova stvar, vsak ima svoje sentimente. Ampak to, da mislijo da moramo zaradi njihovih švabskih kompleksov tudi ostali židom v rit lezt. To je pa res podn. 
    • Meni sistem z ABS senzorjem za prepoznavanje padca tlaka od leta 2015 deluje just perfect. Bil sem presrečen, ko pri lanskem nakupu vozila za mojo najdražjo, prepoznavanje padca tlaka deluje na enak način.    Mislim, da vem zakaj so šle nekatere firme na "pametne" fentilčke.
    • Za fene Parkside-a slaba novica... Bolj za tiate,ki razumejo nemško...odličen in zares neodvisen kanal👍   Adijo menjalnik...     In čez par dni identičen nov stroj...takoj pri prvem preizkusu spet "adijo menjalnik"...😲    
    • Dobro si kupil...Metabojeva paradna disciplina so ravno kotni brusilniki. Nekdaj mu je bil "on par" FLEX,a od kar je Flex kitajski,lahko samo pozabiš. Malce za Metabojem je pa Makita. Če ti denar ni važen,in gledaš le na kvaliteto,vzami Metabo...če pa moraš gledati še na denar vzami Makito. Za Makito je pa Bosch,Fein itd...ostalo nebi gledal,ker je vedno bolj problem popravilo...ali se ne da pipraviti,ali se ne dobi delov,ali pa so le ti predragi,da bi se popravilo sploh izplačalo.
    • Dober mehanik.    Tudi meni je rešil tresenje, ki ga je uradni servis ni znal. Drugič so zaključili, da če ni napake na testerju, je vse ok.   Pa sem se iz štajerske tja vozil, po priporočilu foruma.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.