Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Se še spomnimo kako je naš narodni izdajalec klical trojko. A črna kocka je zdaj višja inštanca? -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Moja izkušnja je pač drugačna - 0,2 bara razlike je zaznal. Verjetno je tudi kako po pumpanju skalibrira referenco pomembno. Pri zelo nizkopresečnih gumah ABS sistem pomoje ne deluje dobr. Kolikor sem videl pri WAG imajo avti z nizkopresečnimi po defoltu pametne ventilčke. Pametnih ventilčkov mora bit pri 2 kompletih gum 8 komadov. Prjatu od sosedovega bratranca je znancu od moje snahe povedal, da je slišal, da pri menjavi zimske/letne utegnejo neki avti imeti probleme. Že kar nekaj let nazaj sem videl cenik enega od vulkanizerjev, ki je imel konkretno ceno uparjanja ventilčkov z avtom. Uglavnem, pametne ventilčke pogrešam v smislu, da vidiš vrednost tlalka. Kot opozorilo da ena guma mal spuša, meni ABS zadostuje. Nisem pa dober šofer. In ko z robnikom zarežem v gumo, jest to res zarežem. Porajtam pred ABSom. -
Saj ne vem, a se je kaj za hvalit s tem, da ko se v službi lotim delat, o tem poročajo po internetu... Je bilo potrebno nekaj odkopat, sem parkrat zapičil kramp in ko je ta reč pogledala ven, sem bil naenkrat sam - vsi ostali, ki so prej stali tam okoli, so izginili kot bi se razblinili...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)