Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Sem ti hotel stisniti en velik Like, ampak zdaj k sem po novem desničar si tega ne smem več dovolit. 😢
    • Nova vlada že vlada dobre pol leta in pogrešam reševanje nemogoče dolgih čakalnih vrst v zdravstvu, namesto tega se zdravstveni minister ukvarja s spodbujanjem pitja alkohola.  Pogrešam reševanje problematike pojavljanja razgrajaških tolp v Izoli, Kranju, Novem mestu. Pogrešam boj proti korupciji oziroma smo sedaj celo priča zaščiti nedopustnih praks laganja najvišjih predstavnikov oblasti (glede izobrazbe, svojih kaznivih dejanj), izigravanja pravne države, itd. Eni so menda druge želeli podkupiti, drugi pa so jih očitno uspešno podkupili, drugače si ne znam predstavljat.   Ne vem, ali samo jaz zadevo vidim zrcalno obljubam pred volitvami? Pa vidim po treh letih spet sproščenega nasmejanega Logarja zvestega svojemu šefu, nadutega Vrtovca, ki je poskrbel, tako kot je obljubil, da se ponoči na gradbiščih avtocest dela ob reflektorjih, ... Za kozlat in nevarno kopiranje slabih praks, ki se vedno bolj pojavljajo po svetu Amerika, Argentina, ...    
    • Poleg tega je eden od treh posvetovalnih referendumov brezvezen, ker so zakon itak ze sprejeli (to glede udelezbe na voltivah za tiste, ki sicer zivijo lahko tudi vec 10 let v Sloveniji, nimajo pa drzavljanstva ... ) ... Tudi ostali posvetovalni so samo za to, da se lahko folk med sabo prepucava ... 
    • Zakaj imamo volitve, če mamo potem za vsak drek referendum?   In kaj mamo od telih razpisanih referendum, ki jih imamo v nedeljo? Samo drek v medijskem prostoru že cel mesec ali več...   Če so strokovna vprašanja, naj jih rešijo tisti, ki so za to postavljeni, ljudje ne morejo o tem odločat, zato so volitve.   Ko da bi doma otroke spraševal, a bo za kosilo torta al zelenjavna juha, al gremo v gozd al pred ekran. Vemo da bi mel na koncu debele in neumne otroke.
    • En kofetek od zjutraj iz Fatime.... ☕👍😉 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.