Jump to content

Report

 • Posts

  • Pomoje imam pravico komentirat, kljub temu da nisem lastnik CX30, pa sem ga npr. vozil na testni vožnji in nad avtomatikom nisem imel nobenih pripomb, sem pa imel pripombe nad precej lenim X186 motorjem, amapk to je verjetno stvar okusa.   Drugače si pa res želim videti to dinamično vožnjo, ko desna roka kar švica na menjalniku od adrenalina ob športni vožnji s CX30.
  • Ne.   Žal Mazda nima te opcije.
  • Forum je javen… in vsak lahko zapise svoje mnenje… Nikakor pa ni na mestu, da se vsiljuje svoje mnenje drugim… in zacne pisati nebuloze in druge zanicevati… kao… “vi nimate pojma”…  …    Ce ti ni vsec, kar drugi napisejo, potem se ti zacni obnasati letom primerno in se vsaj vcasih drzi tistega, kar drugim ocitas… 
  • Pri vhodu v parlament sta se srečala poslanca. Eden je odhajal, drugi je bil šele namenjen v parlament. - "Kako je kaj notri. Se na zasedanju kaj posebnega dogaja?" - "Ja. Predsednik vlade ima že dve uri zelo pomemben govor." - "O čem pa govori?" - "Tega pa še ni povedal..."
  • Nekje sem prebral, da so na začetku izumili avtomatske menjalnike za invalide, da so jim olajšali vožnjo.  Nato so to čudo  množično vgrajevali v ameriške cestne križarke, kjer so bile hitrosti majhne, vožnja pa kot na balonu... in nato je prišla na vrsto še Evropa in ostali. 😉 Preberi si malo nemške, angleške pa tudi slovenske teste o cx30. Še nihče ni pohvalil kombinacije z avtomatskim menjalnikom, medtem pa so vsi po vrsti hvalili odličen (med najboljšimi nasploh) ročni menjalnik. Da je edino ta kombinacija zanimiva za dinamično vožnjo. Z avtomatskim je bolj kot ne anemična vožnja.  P. S. Naj prosim komentirajo lastniki cx30, drugi naj se oglašajo, ko bo govora o njihovih avtih in menjalnikih. 
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.