Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Misel dne..., ted..., mese..., let..., ma, misel tišočletja: Kar lahko storiš danes, preloži jutri na drugega!
-
Wikipedija: - "Jaz vem vse." Google: - "Jaz imam vse." Internet: - "Brez mene ne morete." Računalnik: - "Hahahahaha, vsi vi ste odvisni od mene, jaz pa od nikogar!" Elektrika: - "Hahahahaha, a ti to resno?" Nikola Tesla: - "Kdo se zdaj pametnega dela?" Bog: - "Kako, prosim?" Chuck Norris: - "Kaj prosiš?"
-
Slovenci imamo vsak dan HALLOWEEN. Ko gremo v klet, se zaderemo: - "Helouu vin!"
-
Jutranja molitev: Dragi Bog, zaenkrat mi gre dobro. Nisem opravljal, nisem se jezil, nisem mislil na drugo žensko, nisem izgubil nadzora, nisem bil sebičen, nisem se pritoževal, nisem jamral, nisem preklinjal. Nisem popil niti požirka alkohola. Nisem bil na bankomatu in nisem prekoračil limita, ampak ... ... ... Čez nekaj minut bom vstal iz postelje in takrat bom res potreboval tvojo pomoč...
-
Se pravi, da jaz s svojimi dizli, ki ropotajo preko 350.000 km brez nekih hudih težav, nisem neka izjema ampak samo eden od mnogih iz tistih 98%... Eh, ja, da človek zgubi vse veselje...
-