Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Viski v stiski, rum za pogum, dobro si vozil, a reklo je bum!
-
Mlada kmetica prodaja jajce na tržnici. Druge jih prodajajo po 2 €, a ona jih prodaja po 10 €. Čas gre mimo, a ona ni prodala še niti enih jajc. Njena družina ji predlaga: - "Daj, ljubica, spusti ceno, nikoli ne boš tako prodala jajc!" Ona odgovori: "Bom že počakala. Se mi nikamor ne mudi." Vreme se je pripravilo, da bo kmalu začelo deževati. Njena družina zopet predlaga: - "Daj spusti že ceno jajcem." Ona zopet odgovori: - "Bom počakala, se mi nikamor ne mudi." Ko so že vsi obupali nad njo, pride zvečer neki gospod. Ta ji reče. -"Potrebujem 200 jajc. Ne zanima me njihova cena. Bi pa te vseeno potreboval, da mi jih pomagaš odnesti v svoje stanovanje." Odgovori mu: - "Ni problema. Se mi nikamor ne mudi." Odneseta jajca v stanovanje, ko jo gospod vpraša: - "A bi počakala toliko časa, da pripravim večerjo? Prepričan sem, da si lačna." A ona mu odgovori kot običajno: - "Ni problema. Se mi nikamor ne mudi." Ko pojesta večerjo, vpraša gospod: - "Ali bi počakala, da nama skuham še kavo?" Odgovori mu: - "Ni problema. Se mi nikamor ne mudi." Popijejo kavo in gospod zopet vpraša: - "Ali bi me pospremili v spalnico? Rad bi vam nekaj pokazal, če se vam ne mudi preveč." Odgovori mu: - "Ni problema. Se mi nikamor ne mudi." Pa opravita ... Nato se kmetica začne smejati in pravi: - "Kako se bodo moji starši čudili zjutraj, kako sem pozna. Sploh ko bom začela pripovedovati, da sem prodala vsa jajca po ceni, po kateri sem jih prodajala ves dan, poleg tega sem se pa še dobro najedla in trikrat poseksala." Gospod reče: - "Seksala sva samo enkrat ..." Ona mu odgovori: - "Ni problema. Se mi nikamor ne mudi..."
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)