Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Sodnik zaslišuje pričo: - V neposredni bližini ste bili, ko je obdolženi napadel svojo taščo. Zakaj niste posredovali?" Priča ravnodušno: - "Sprva sem nameraval, toda ko sem videl, da bo gospod tudi sam zmogel, sem se vzdržal..."
-
Janezek: - "Mami, zakaj ne jemo opic, če pa jemo toliko drugih živali?" Mami: - "Veš, sine, opice naj bi bile naši predniki, iz njih izviramo, iz opic smo se razvili, zato jih ne jemo!" Janezek: - Aha. Mami, zakaj pa muslimani in albanci ne jedo svinj?"
-
Grem z BTjcem, pridem do semaforja in ustavim. Zadaj nekdo z Miato ni uspel ustaviti in prbije v BTjca. Meni se pa na armaturi BTjca izpiše: "Found new hardware. Install?"
-
23% prometnih nesreč je posledica uživanja alkoholnih pijač! Kar pomeni, da je ostalih 77% prometnih nesreč posledica lolekov, ki pijejo raznorazne sokove, vodo in podobne brezalkoholne pijače...
-
O kaki debelini laka ti to? Vse nove Mazde imajo enako (tanko) debelino laka (rdeča ima še najdebelejši, ker ima največ slojev - temeljna, temno oranžno rdeča , temno rdeča, prozoren lak).
-