Mary Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Takole pa YavarYe X6V6-tova nalepka zgleda na mojem avtu. Citiraj
David Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 Hm.-...zanimivo...pa sem razmi?ljal kam naj si jo sam zalimam... Ok pol je pa tu ?e drugi problem.... nimam nalepke.... LP david Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 19. februar, 2006 Prijavi Napisano 19. februar, 2006 ..hehe...zanimiv plac za nalepko....jest pa gledam k tele kje na ?ipi oz. na havbi je nalepljena Jest jo tudi rabim pa je zadnji? nisem vzel ker bi si jo lahko samo na rit nalimu YavarYe X6V6 upam da ti jih ni zmankal pa da jih bo? naslednji? tud kej prnesu Citiraj
uklopko Napisano 20. februar, 2006 Prijavi Napisano 20. februar, 2006 dobrojutro! YavarYe X6V6 je prava tovarna nalepk Js mislm da jih ma ?e je pa res da bo najbr? na sre?anje uletit pa re?t ?efu tetovarne LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 20. februar, 2006 Prijavi Napisano 20. februar, 2006 Mary,ma? pa ful hudo tablico!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 20. februar, 2006 Prijavi Napisano 20. februar, 2006 No jaz bi jo raje dal na pritlja?nik (pod Mazdin logotip recimo) ampak stvar okusa. Glavno, da je tebi v?e?! Citiraj
dravni Napisano 20. februar, 2006 Prijavi Napisano 20. februar, 2006 Moram re?t da tam kar pa?e, pa glih taprava veli?ina da gre med senzorji Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.