Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Hvala. Odlično si tole vprašal. Zakaj nisem napisal? Ker sem ob različnih zapisih postal malo v dvomih. Gre za model BDU250, kar naj bi po nekaterih podatkih sicer pomenilo 2. generacijo. Na nekaterih mestih, pa je pisalo, da je to 4. generacij. Potem pa nisem bil več prepričan. Na hitro pa nisem našel točnih podatkov (oziroma so bili zapisi različni in dvoumni), zato sem ta podatek izpustil. Je letnik 2020. Bom še pogledal, vsekakor bi rad dopisal.
-
Zna bit zabavno. Tudi cel proces nadomestitve. Upam, da bom čim manj bolečin in denarja.
-
Huh, z Opli nimam izkušenj. Zmeni se v salonu, da ti dajo za dlje časa. Focusa sem dobil od jutra, do 17h. Sem že imel testne avte tudi za čez vikend. Vsi grejo na roko, če te spoznajo za resnega, razen Ferk. Tam sem imel z M3 in M6 (pred 8 leti) strogo z prodajalcem 1h in še to je on vozil 15min, da je avto zagrel.
-
Vozim Opel Astro K dizla. Avto je drugače na čase udoben. Zna biti pa na razpokani cesti dokaj "trd" in pretrese celo kabino. Saj pri CX30 sem tudi začutil kakšno luknjo, tračnice. Ampak je pa res, da sem imel premalo časa da bi probal po točno isti cesti kot vozim oziroma, da bi zavil na kakšno slabo cesto. Tisto kar je zatreslo pa ni bilo spet toliko neudobno. Črvsto ja ampak ni me pa pretreslo. Ali pa sem šel prepočasi po slabem. Takšne mehkobe kot je v Renoju ne rabim. Rabim neko odlično razmerje med trdoto in udobjem.
-
super članek, škoda da nisi omenil katero generacijo motorja imaš
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)