Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• PogiCAR danes zeeeelo zeeeelo dobro, pravzaprav vrhunsko in rekordno, držim pesti za PETO zmago na TdF!!!  
    • Ni mi šlo izrecno za ta članek iz novic..."Dnevni red ni potrjen"....   Narobe me razumeš...ne gre mi za politike,ampak za volilce.
    • Ampak komentiral pa si... pa kaj te boli kurac za politike. A resno misliš, da delajo za ljudi pa da ti hočejo maksimalno dobro?
    • Malo za hec in malo zares😄....še želvi se je na Hrvaškem od gužve odfukalo,ker ima najbrž že poln qurac gužve😲 V Grciji je želv kolikor hočeš...na Zakintosu ponujajo celo "ogled želve z ladjico ali čolnom"...torej jih prav iščejo,da turist lahko ujame pogled nanjo...ne preveč vsiljivo,a vseeno... Mi smo pred par leti šli na en tak ogled,in mi jo je ratalo ujeti v objektiv... A da bi katera tam koga ugriznila...🤔   Morska želva na Hrvaškem ugriznila več kopalcev | 24ur.com https://share.google/WFzDCYmKpbUe5jWYq
    • Nisem niti pogledal članka...me konkretni primer niti eksplicitno ne zanima. Rad bi le izrazil,da se zabavam ob komentarjih....ker tako temeljito,kot tukaj secirate trenutno oblast,bi štiri leta morali tudi prejšnjo,pa je niste....za to "sram vas bodi".   Ste isti hipokriti in dvoličneži kot telebajsek...samo za svoje,ne glede ali je prav ali ne...nič ni važno tako kot"za svoje"...pa tudi če vse gre "k hudiču"....zmeraj ista zgodba.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.