Skoči na vsebino

Kupim: motor za Mazdo 6 diesel CD facelift (2005-2008) 89kW (121KM) ali 105 kW (143KM) 6 prestav

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sprejemam ponudbe na forum ali tel.  O5I 42I 2I6

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano
pred 31 minutami je schurda napisal:

Lahko je tudi od Mazde 3 ali 5

Sprejemam ponudbe na forum ali tel.  O5I 42I 2I6

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Suunto app je bil odzun že leta 2018 funkcionalen popolnoma leta 2019  padon 6let ne 8. Pač nadrsalil si se jebi ga.  Se mi zdi da z vsem tem pisanjem se nekako sam sebe prepričujep da je nakup nobe ure (garmin) utemljen. Prodaj Spartan pa naredi prehod na gramina, pa moli da jih Kitajci ne kupijo 
    • Jaz sem z njo naredil direkt cca. 700km, ko sem jo iz Nemčije pripeljal. Šest polnjenj, 5x Ionity + ena italijanska bogu za hrbtom v Dolomitih, praktično nobene panike. Edino samo gorivo me je prišlo konkretno dražje kot pa bi me recimo prišlo z dizlom :).
    • Manj jokam, kot ti za Mazdo 😉   Movescount se je zaprl 2022, tako da sem delal prehod nekje poleti 2021. 2021 do 2025 pa še ni 8 let. Vsaj po desetiškem štetju ne 😉   2018 decembra sem jo kupil in takrat Suunto app še ni imel vseh funkcionalnosti, pa lahko razglabljaš kolko češ.
    • 2 dni pa sem nazaj ....spet njemacko avstrijansko.... Sem sel hledat nazaj vse tranzakcije po 1€ ker placujem s telefonom ..letos 42€ za lulanje 😇   Drugace pa jamram, ker me jebe 'bluetooth' spodaj desno. Ne bo drugega kot ruvanje, ce pokazem sliko, vas bo vse zacelo boleti....zdravniski fenomen je rekla.
    • Res je. Bo potrebno vprašati Boss-a na to temo. On rad dela statistike in raziskuje. Kakšna pedala pa ima on? 🤔 Ta teden je bilo potrebno ujeti dneve, ko ni deževalo za plavanje. Nasploh je letošnje poletje čudno na obali. Ali piha, ali je oblačno ali dežuje. Ali pa je sončno, a z veliko oblaki. Morje je pa trenutno top. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.