Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravo, gledam da bi nabavil Mazdo 3 G100-CHALLENGE bencinarja. 

Specifično tale oglas - 

Kaj menite da je to dober nakup? Kilometri so zelo podpovprečni za avto v temu cenovnem rangu. Poleg tega je dodal VIN številko, ki sem jo preko Avtologa preveril in zgleda vse kul. Cena je tudi konkurenca. 

Mnenja? Odsvetujete ali priporočate nakup? 

Lp in hvala za odgovore

Posted

Recimo da je 8.000 realna cena. Če lahko še kakšnim izkušenim mehanikom pregledaš, je deal!

• Like 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Prva liga @Z M A J ... super je blo.
    • Izpeljali smo zelo lušten piknik ob reki Nevljici, s poudarkom na otroškem druženju
    • Čakamo da se pojavi
    • No. Jaz sem olje za menjalnik kupil. In ker ga sam še nisem nikoli menjal sem šel do soseda, ki je mehanik da bi ga menjala skupaj. Že takoj je rekel, da načeloma ni potrebe po menjavi pa sem vseeno rekel, da bi menjal, če sem že kupil. Rahlo odvijeva čep in prikaplja nekaj čisto lepih kapljic. Zapreva čep in sklepčno odločiva, da menjava ni potrebna. Se prestavlja kot po maslu. Sem pa menjal svečke. Olje pa zamenjal v bartogu za vitrex. Seveda gre za ročni menjalnik.
    • Poslušaj, ti si pa res tamestn pa pojma nimaš, zato se raje ne oglašaj!   To ni fižol, pa da boš pasulj skuhal ven in potem meril, koliko gre na vrhu Vrhniškega klanca...               Če se pošteno naješ pasulja, dvomim, da bo tako blizu, da jo boš božal po kolenu...
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.