Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
- "Ali ti, Janez Novak, jemlješ za ženo tukaj prisotno Micko Kovač?" Janez (ki ima pred očmi preblisk iz dosedanjega življenja), 32 let star, seksal z dvema bejbama, bil na treh norih zabavah, ostal na eni ... po polnoči, celo odpel sem si zgornji gumb na srajci, v življenju spil skupno pol zaboja piva ... Morda je bolje, da se še ne poročim, da živim še malo dlje ... Čeprav, ne znam kuhati, prati, likati, sem razmetan, postaral se bom, še bolj grd bom, nihče me ne bo hotel po tem, in tudi ta se je komaj strinjala ... (se zdrzne iz teh misli)... - "JA!" Množica ljudi je navdušena. - "Ali vi, Micka Kovač, jemljete za moža tukaj prisotnega Janeza Novaka?" Micka (ki ima pred očmi preblisk svojega dosedanjega življenja), 27 let, imela spolne odnose z ... niti ne vem koliko jih je bilo, spala je pod mizo v Guči, povzpela se je na Himalajo po štopanju do Tibeta, pol življenja je preživela na zabavah, pijači, veselju ... Ampak zame je še prezgodaj za poroko, življenje je tako lepo, ko ga preživimo hedonistično ... In potem spet, on ima denar, je zvest, pošten, če ga spustim, se moram vrniti v domači kraj, ker nimam denarja in se tam nikoli ne bom poročila, ker ni fukal z mano samo tisti, ki mu je bilo nerodno vprašat, uh ... (iztrga se iz teh misli)... - "JA!" Evforija svatov, čestitke, fotografiranje, poljubljanje ... Verjetno je to to: LJUBEZEN!
-
Spomladi ga dam menjat. Čeprav je uradno 10 let ali 200k km. Zgoraj je veriga, za oljno črpalko pa imam wet belt.
-
Danes zjutraj pri kavi debata in en sodelavec spet začne o tem, da imam šest otrok in kako to. Meni pa butne skozi možgane ena ta-prava pa mu rečem: - "Daj mi naštej pet vrst piva." Možakar takoj: - "Union, Laško, Jelen, Lav, Staropramen." Se oglasi še drugi sodelavec in nadaljuje: - "Carlsberg, Budweiser, Nikšićko," Pa rečem jaz: - "Dobro, zdaj mi pa naštej pet vrst kondomov." Možakar takoj: - "Durex,..." In se mu je ustavilo. Tudi drugi je bil tiho. Pa rečem jaz: - "No, vidiš. Če bi manj pil pa več jebal, bi poznal odgovor. In če bi več jebal, bi vedel, kako se naredi šest otrok..." Sodelavkam, ki so sedele tam okoli, je bilo precej bolj smešno kot njima dvema...
-