Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Oblikovno nova CX-5 dejansko ni slaba, se mi zdi lepša kot predhodnica, pa bela ji "paše". Po testih zgleda da je tudi vožnja na nivoju Mazde, ima celo zvočno izolirana stekla. Edino res škoda, da ni osnovnih gumbov. Upam sicer, da bodo nekaj tipk sčasoma vrnili, odvisno verjetno od prodaje in pritiska regulative, kjer bi naj bilo nekaj tipk počasi obveznih. Ne vem, zakaj je šla Mazda tukaj sedaj v čisto kontra filozofijo? Čeprav nekaj funkcijskih tipk iz rotacijskega gumba so premaknili na volan, bi naj imele ene tipke možnost več funkcij, sem našel v nekem drugem testu, opcija je tudi upravljanje preko govora Google, touch tipke na displeju so nekatere stalne na spodnji vrstici, kot stalni gumbi, ne rabiš iskati in so skozi zunaj, da se tudi nastaviti različne. Pa večina modelov bo opremljana z manjšim ekranom 12.9, ki bo po mojem verjetno lepše sedel v dizajn, največji ekran 15.6 bi naj bil samo v top modelu.
-
Ko je dowg delovnik, paše vsak kratek sprehod in z lepim razgledom na KSA
-
Od Jan mihelič · Napisano
Pozdravljeni, zanima me, če kdo pozna kakšen servis oz. koga, ki bi lahko popravljav wanklov motor (globji posegi v motor), saj sem zelo zainteresiran za nakup, ampak je edini problem sedaj dostopnost do servisa. Hvala vam za vašo pomoč. Lp, Jan -
Danes je padla še ena turca z še več višinci. Moram pa tukaj opozoriti vse, ki se vozite z kolesi po naravi ali pa po navadnih cestah... Danes, ko sem se vračal iz Portoroža po Parenzani , mi je pri kar veliki hitrosti skočil divji zajec pred sprednje kolo. Verjetno ni potrebno razlagati ,kaj je sledilo.😬 Še dobro, da je bilo ob strani blato in trava,da je ublažilo padec. Na srečo , razen buške na nogi in odrgnine z pedalom nič hujšega. Še sem elastičen.😄 Skratka, vedno je dobro imeti nekje v podzavesti to, da ti lahko skoči ob vsaki uri in povsod kaka divja ali domača žival na cesto ali še huje, direkt pod kolo.
-
Ravno sem bral ta članek.🙂 Voznik, policist;" Zasledujemo vozilo, ki je bilo udeleženo v ropu". Šef policije:" Ok. Samo z gasom po pameti. Ne pretiravati, raje vozite kak kilometer pod omejitvami". Čez nekaj minut :" Šefe, pošljite avtovleko na cesto 10a. Elektrike ni več... Roparji so že v drugem mestu. Prevzemite jih tam z kakim normalnim vozilom."
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)