abi1 Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar Moja M.cx30 ne ne uboga. Ko se dotaknem kljuke na voznikovi strani se še enkrat zaklene namesto odklene.Na sovoznikovih strani dela BP. Citiraj
Alex Napisano 15. januar Prijavi Napisano 15. januar pred 2 urama je abi1 napisal: Moja M.cx30 ne ne uboga. Ko se dotaknem kljuke na voznikovi strani se še enkrat zaklene namesto odklene.Na sovoznikovih strani dela BP. To je normalno. Pali makino in vozi. 2 1 Citiraj
abi1 Napisano 16. januar Avtor Prijavi Napisano 16. januar (urejeno) Itak dokler ne pada dež in iščeš ključe po žepih🫣🤣 Popravljeno 16. januar od abi1 Citiraj
Alex Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Pred eno uro je abi1 napisal: Itak dokler ne pada dež in iščeš ključe po žepih🫣🤣 Zakaj ključe? A se ne odklene ,ko se zopet dotakneš kljuke? Citiraj
Jest Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar pred 14 urami je abi1 napisal: Moja M.cx30 ne ne uboga. Ko se dotaknem kljuke na voznikovi strani se še enkrat zaklene namesto odklene.Na sovoznikovih strani dela BP. Ko se dotakneš kljuke (in imaš ključ v žepu ali v bližini) se avto odklene, če je zaklenjen ali zaklene, če je že odklenjen ... Pri tebi deluje drugače* Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.