Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Jp, ga imam. Dela super in tudi jaz sem sfrezal vrt, krompir in ostalo gre jutri v zemlo... 🤗😉  Če ga dobiš po pošti računaj, da je vse v drobižu razen motor je sestavljen. Ja bo kar nekaj dela preden bo na zemlji frezal.  Če bi te kaj jezilo samo vprašaj.... 
    • Ko ste ravno to temo privlekli na dan imam eno vprašanje in bo mogoče kdo imel kakšno praktično izkušnjo.   Torej za okrog vogalov (ki jih je kar nekaj), kupujem laksarco na baterijo. Razlog je tišja košnja. Trenutno že 10 let kosim z McCulloch TS26 (https://www.wolfswinkel.shop/product/967207701/mcculloch-t26cs-grass-edge-trimmer-26cc), ki dela super. Ostalo mi kosi robotska kosilnica Luba Mini.   Bi pa imel po moči nekaj podobnega, ker drugače vse skupaj predolgo traja. Kakšen pameten nasvet kaj gledati oz. kaj vzeti?  
    • Ja...  Se je začelo.  Krompir zagrnjen...  Čebula not...  Česen že zuni...  Fižolovke stojijo...  Se dogaja... 
    • Ne pridem zraven z avtom  …
    • Za vikend sem polaksal. Zdele sem pa Villager motokultivator naročil. Nekaj podobnega ima @Bini  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.