Skoči na vsebino

Stari Mazda prospekti, katalogi, navodila ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ali mogoče koga zanimajo stari Mazda prospekti, katalogi, navodila za uporabo? Če si kdo mogoče dela zbirko... Če ne bo zanimanja, gredo med star papir :) ... Nimam jih jaz, me je pa prijatelj vprašal, če koga poznam ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sam kupim barvo( red soul) pri lokalnemu avtičarju. Mi  jo zmeša za pol deci. Je problemček, ker za soul red v resnici rabiš dve osnovni barvi (temno češnjevo rdečo in bolj oranžno barvo.) Nekako zmešamo pravo nianso , tako, da  je vse v eni barvi. Glavna stvar pri nanosu korekture barve je, da se jo dobro razredči, da je lepo tekoča. Nato barvo  z zelo majhnim, kvalitetnim čopičem naneseš zelo tanek slojček barve. Barva mora zapolniti le luknjico ali riso, če je večja. Ko se dobro posuši,  ponoviš vajo. Clear coat -a  ne dajem gor, ker je vmešan že v to korekturo barvo. 
    • Baje, da sta tajna agentka Nika 007 in Muki na usposabljanju v Izraelu. Sta se zelo izkazala pri odkrivanju  "neprijatelja".🤗
    • Saj bi izgubil par kilogramov, samo - jaz ne izgubljam, jaz sem zmagovalec!
    • Js že protestiram, 4.6. sem storinaral novo vinjeto
    • Očitno bo zdaj res drugače - tako kot boga ne vidiš, imamo očitno zdaj opravka z drugimi nevidnimi bitji.   Vsi pravijo da na deloviščih ni nikogar, DARS pa pravi da so, ampak so nevidni - napol božansko tole zveni al pa vsaj nekoliko mistično.   Vozniki: Na avtocestnih gradbiščih ni delavcev! Dars nam je poslal pojasnila! WWW.ZURNAL24.SI Bralci so nas opozorili, da na gradbišču primorske avtoceste na območju Postojne po uvedbi nočnih del ni opaziti večjega števila...  
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.