Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Ma užaljeni so, ker je Šarec bolj vodil vlado v manjšini, kot un v večini  
    • Mislim, da se motiš. Če komu o tem ni treba razmišljat, je to Boss, Alex in še kdo, ki je že v naprej odločen ne glede na nova dejstva.    Kot so že zgoraj nekateri povedali - mlajši ko se soočiš z Bossovo situacijo, lažje jo premagaš. Če pa 35 let živiš ovit v vato (obkrožen s sposobnimi sodelavci), potem pa pri 60-tih trčiš gol na realna tla (obkrožen z nesposobnimi sodelavci), je verjetno res težko. Ampak sem prepričan, da bo Boss zmogel in bo na podlagi pridobljenih novih izkušenj tudi na tem forumu v marsičem spremenil stališče.     Ne se sekirat Boss, dokler se trudiš in odločitve sprejemaš v dobri veri. Smo lansko leto čez noč izgubili sodelavca tvojih let (zastoj srca), in nenadomestljiv sodelavec je postal nadomestljiv.  
    • Ni moj idol...če bi bil,po tem bi bil cepljen,pa nisem.   Ker je razlika ali znaš z lastno glavo razmišljati,ali pa pač ne.   Je pa res,da ga kot vodilnega osamosvojitelja naše države razumem kot velikega patriota...in seveda sem ponosen na to,kaj je (in tudi jaz-glej temo o veteranih) takrat storil za našo domovino Slovenijo. Palčka in vse njegove priveske pa seveda ne morem imeti za patriote,ker...tukaj bi @Boss napisal "ve se zakaj"👆   Sem že pisal-kot politik ne moreš in ne smeš biti lahkomiselni naivnež,ker te bodo kot "tjulenjčka v bazenu polnem morskih psov" požrli...za to pa sem pač prisiljen izbirati med več "gorji"...in seveda izberem najmanjše.
    • @Bosssedaj razmišlja koga volit, ne ga zdaj motit.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.