Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Mene bi zmotilo dejstvo, da je bila uvožena (zame to pomeni riziko, v denarju cca -2.000€). Ugibal bi, da je prodajna cena takega avta (da se proda v 1 mesecu) okoli 16.000. Konkurenca:
-
Ja za 16 tisočakov se mi zdi pa tole zelo dober nakup, komur pač takšen avto ustreza.
-
Pri nas v Savinjski dolini je kar dobro šlo. Piše 30 mm padavin v zadnjih 12 urah. Sem šel pogledat, ker je okrog 2:00 zjutraj lepo nalivalo. Drugje pa marsikje 0 mm.
-
Ko so pa vsi ostali gosti takšni bumbarji, da jim je to vseeno. Počasi razumem, da je ljudem tako pomembno, da za tista dva tedna spizdijo od lajfa, da gredo čisto v vsako luknjo. Problem je, da ko boš tam, ne bo nihče priletel in porihtal takoj. Pa mine dopust... Pa dopust je eno. Večina lastnikov nepremičnin, ki jih potem oddajajo, tega ne razume. Ti si lastnik, porihtaj kar imaš za porihtati ali pa prodaj, ker nisi sposoben vzdrževati objekta. Imaš izjeme, recimo jaz sem imel zadnje štiri leta z najemom pisarne kar srečo. Urejeno, pametna cena in porihtali so zelo hitro, kar je bilo njihovo za porihtati. Redka mentaliteta tu na Balkanu. Pa verjetno še kje drugje, ko se ljudem račun ne izide in jih dobiček najema premami.
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)