Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• je tukaj na forumu kdo ki je poznavalec Volvo motorjev po letu 2020....bencinar B5 ali dizel B4......oz je celo lastnik? V60 je ena od opcij za naslednji avto, ne sicer cross country, ampak navadna izvedba, pa me malo zanima mnenje....hvala.   https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22685125&display=Volvo V60 Cross Country https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22182703&display=Volvo V60 Cross Country  
    • Že trikrat sem naletel na DENSO   svečke  ki so bile v prvovgradnji ZC20HPR11, pa še cenejše so
    • Hvala,... čisto enak avto le da rabljena "194-AT" zadnja modelna izvedba - Takumi varianta, tako da sosedje sploh ne bo opazili menjave. 😂 Prodajam zato ker se je malo spremenila življenska situacija, ob nakupu sem sem imel namero delati nekih 40-45km letno zaradi poslovnih priložnosti v tujini, kmalu je prišla korona, tisto tuje poslovanje je tudi splavalo po vodi, sedaj je delovno mesto 10 min z avtom stran.  Na koncu sem ugotovil, da sem v osmih letih lastništva naredil le 16k na leto kar je mnogo premalo za tak motor. Kakšna se vam zdi cena? Malo sem primerjal in tisti cenejši na avtonetih imajo ponavadi mnogo nižjo raven opreme, mojemu vse dela tipitopi, brez radarskega tempomata mi živeti ni, sbsc me je tudi rešil nebrojkrat...
    • Subvencije za električna vozila so porabljene, novih ne bo WWW.AVTOMANIJA.COM To kar se je po tihem govorilo zadnje tedne je zdaj postalo uradno. Iz Ministrstva za...   No očitno so čakali mene, da se začnem zanimati za EV, da lahko ukinejo subvencije🤣    
    • Presahle in pretople reke dražijo elektriko WWW.DELO.SI Zmanjšano proizvodnjo hidroelektrarn in jedrskih elektrarn nadomeščajo sončne elektrarne in drage termoelektrarne.   "EU ima razvejen elektroenergetski sistem s precej raznovrstno proizvodnjo, a letošnje poletje je na preizkušnji zaradi velikega upada proizvodnje v hidroelektrarnah in delno tudi jedrskih elektrarnah. Delež proizvodnje električne energije iz sončnih elektrarn se je že junija povzpel na 25 odstotkov, približno petino električne energije so dodale jedrske elektrarne. Hidroelektrarne so bile junija četrte, za vetrnimi elektrarnami, s približno 12-odstotnim deležem proizvodnje. Močna sončna proizvodnja zato čez dan pomembno nadomešča zmanjšano proizvodnjo hidroelektrarn."   Kako mora bit šele zdej, če so bile že junija takšne cifre...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.