Skoči na vsebino

Kaj ne naredit

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

no koment just :hohoho::hohoho::hohoho:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kaki kreten! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sam sem kupil nekaj poceni, od takrat bo kmalu 2desetletji in se ne spomnim ali je bil Interdiskont ali Hofer. Meni še vedno dela B.P. tistih 2x na leto ko menjam gume. Čist OK. za dvigovanje avtomobilov, pri SUVih lahko malo sfali pa rabiš podložit kakšno bosanko.    Tale na sliki nima mazda soul metalika barve, tako da...      
    • Kmalu bo čas za prvo menjavo gum doma.  Torej iz 16 nazaj na 18". 😀   Vprašanje glede dvigalke za avto.  Ali je takšna, kot je v pripeti sliki, primerna za CX-30, oz. potrebujem kakšno drugačno zadevo?   Če bi sedaj kupovali novo dvigalko za avto, kaj bi nabavili? Da ni preveč draga, vendar še zadovoljive kvalitete.  Sedaj uporabljam cca. 15 let staro dvigalko iz OBI in je že precej v slabem stanju. Avte sicer še dviguje, ni pa premium, kot se CX-30 pritiče. 😄   Hvala.  
    • Torej imam jaz premium usnje. 😅
    • CX 30 sicer ima neko hibridno usnje na volanu, razen tistih ki so pobarvane v Mazda Soul Cristal Metalika barvo. Ker tiste so pa premijum.
    • Tole deljenje na leve in desne meni ne gre. Sprašujem se, kaj sem jaz? Levi ali desni? 2 koleni nad mano - stari starši so bili oboji manjši kmetje, eni hribovci na nadmorski višini 600 m (med vojno so zbežali pred Nemci za 2 leti v drug kraj), drugi blizu Ljubljane (med vojno na nobeni strani). Oboji katoličani.   V cerkev grem redko, zame so to igrice, nisem veren. Spoštujem pa to tradicijo, kulturo in predvsem se mi zdijo krščanske vrednote, naštete v 10-tih božjih zapovedih, zelo dobro izbrane. Če bi se jih vsi držali, bi bilo na svetu mnogo lepše, za vse. So univerzalne. Večino "vernikov", ki hodijo v cerkev, se jih po mojem ne drži.    In potem gledam politike, desne "krščanske", ki zagovarjajo nekrščanske vrednote (sebičen kapitalizem), in leve, ki zagovarjajo krščanske vrednote (solidarnost).   Kaj sem? Po mojem malo desnega in malo levega. Hibrid.         
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.