budy Napisano 1. junij, 2006 Prijavi Napisano 1. junij, 2006 Mogo?e kdo ve kako je s popravilom odbija?a?Kadar gre za zamenjavo odbija?a.Ali starega(po?kodovanega) dobi? nazaj?Avto je kasko zavarovan. Citiraj
David Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 Mogo?e kdo ve kako je s popravilom odbija?a?Kadar gre za zamenjavo odbija?a.Ali starega(po?kodovanega) dobi? nazaj?Avto je kasko zavarovan. ejla.... jest sem pred kratkim zamenjal... pa mi ga niso vrnili nazaj.... LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainY Napisano 2. junij, 2006 Prijavi Napisano 2. junij, 2006 ejla.... jest sem pred kratkim zamenjal... pa mi ga niso vrnili nazaj.... LP daVid hehehe bi mogel agentu kako sladko pri?epnit na uho in mu kak?nega pre?erna al pa kobilico v ?ep stisnit Citiraj
budy Napisano 6. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 6. junij, 2006 In so mi ga dali nazaj.Nisem mogel verjet.Avto Mo?nik Kranj. Citiraj
Symon Napisano 6. junij, 2006 Prijavi Napisano 6. junij, 2006 Hja po moje je to bolj odvisno od servisa, ki ti rihta avto. Saj ?e so po?teni bi oni tako ali tako vrgli odbija? v smetnjak in v tem primeru je vseeno, ?e ga dajo tebi. ?e pa so "barabe" in je ?e relativno uporaben bi ga lahko pa po moje zadr?ali in ga popravili. To je bil arecimo situacija, ko sem na nekem servisu delal kot ?tudent. Je nek klepar za prijateljico pripeljal avto in so odbija? samo pokitali in novega mislili zadr?ati... Nakar se je peljal domov z njenim avtom in se mu je sodelavec zaletel v rit! Potem so pa ponucali ?e un odbija?. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.