torstorm Napisano 23. avgust, 2004 Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 Ve kdo kje se da poceni dobiti pal?ka ki gre iz ohi?ja amortizera na stabilizator,in kolik?na je cena za 323c, je pa to odzadaj.Pal?ka ima na vsaki strani kot en zglob in je ven vijak.Pa saj veste kaj mislim. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
LabiGT Napisano 23. avgust, 2004 Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 Ce si bliz LJ potem lahko vprasas pri Amortizer (Dol pri Ljubljani). Zelo so prijazni... www.amortizer-sp.si A 323c ma stabilizator zadaj? A bi dal to naknadno (kar sploh ni slaba ideja)...LP Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
torstorm Napisano 23. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2004 stabilizator je ?e serijsko zadaj.tnx Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
YavarYe X6V6 Napisano 24. avgust, 2004 Prijavi Napisano 24. avgust, 2004 Gre? na servis in kupi?, cene max do 10ksit.Je pa to kon?nik stabilizatorja, zalit je s plastiko ki se obrabi, potem za?ne ropotat, lahko pa se celo sname. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
torstorm Napisano 24. avgust, 2004 Avtor Prijavi Napisano 24. avgust, 2004 bil na servisu in glih za ta model pride 16k sit za druge pa okrog 10k sit.Sem iskal drugod pa majo povsod samo prednje, zadnjih pa ne.Tako moram pa? kupiti na servisu.So mi rekli,da je to pa? slabost mazd. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
YavarYe X6V6 Napisano 25. avgust, 2004 Prijavi Napisano 25. avgust, 2004 kaj pa ?e kupi? cenej?o in jo predela?, ?e vedno ceneje kot original. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.