Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Danes, na dan mladosti, nekaj težav. Sredi krasnega dopoldneva v Biljah bufet pri mečkatorju zaprt.  Potem sva šla z mojo najdražjo v strelce in prečesala okolico cerkve kjer bi moral biti kakšen bufet. Ugotovila sva da v tistih lepih krajih ljudje očitno niso prav zelo verni. Šele v Edi v Novi gorici sem dobil en res zelo dober špricer.   Mogoče sem razvajen zaradi Moravč, kjer je umestitev funkiconalno ustreznih objektov v vaško okolje zasluga urbanizma z veliko začetnico.    Zgleda da bom moral za vandranje po slovenskih vaseh predhodno za vsak slučaj stisnit v žep kaj takega:    
    • Smo danes malo pokušali.... 
    • Meni so na M 3ki po 4ih letih čist popokale in se lupile-trgale po zunanjem delu profila 🥴 Drugače so ble pa ok in so kar vredu držale... 🤗😉
    • Še mene se vidi na eni fotki; v rožnati majici in z zastavo velikanko (na štilu od teleskopske metle)   Sedeži v prvi vrsti med griči 'slovenske Toskane' | 24ur.com WWW.24UR.COM Čeprav ura ni bila niti še enajst, kar je pomenilo, da kolesarjev še vsaj pet ur ne bo mimo, so se Brda že pospešeno polnila. Številni so...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.