Skoči na vsebino

mazda 2 radio

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanimam se za rabljeno Mazdo 2. Avtoradio je serijsko integriran in kolikor sem do sedaj prebral, ga je prakti?no nemogo?e zamenjati. Baje lahko priklopi? samo izmenjevalec CDjev od Mazde (ki pa je drag). Je ?e kak?na druga mo?nost za predvajanje mp3 ali vsaj ve? CDjev?

• 8 let kasneje...
Napisano

Kolega je pri prvi mazdi 2 menjal akumulator in sedaj mu radio zahteva kodo, katere pa nima. Mogo?e kdo ve kak?na je koda in kako se odklene radio. Hvala!

A tole deluje? Je kdo ?e probal?

If you don"t know the Owner"s Code, the instructions are similar.

The first goal is to get the display to flash"ERR" instead of code. Then you can enter the Dealer Code to reset the radio. Here are the steps:

STEP 1: Turn the ignition to ACC

STEP 2: Briefly and simultaneously press both SEARCH and AUTO-M. This action should change the display from a blinking code to a solid.

STEP 3: Using the radio preset buttons 1, 2, 3, and 4, set any four-digit code in the display. The first position can be set using the 1 button, the second using the 2 button, etc.

STEP 4: Press and hold both SEARCH and AUTO-M. If by some chance you guessed the Owner"s Code, there will be a loud beep and the display will show good before the radio turns off. If this happens, you are done. More likely, the display will briefly show"ERR" and then change back to the flashing code.

STEP 5: Repeat steps 1-4 until you have a flashingERR instead of a flashing code.

STEP 6: Press the following buttons in sequence: SEARCH, AM, AUTO-M, FM 1/2. The display should now show .

STEP 7: Set the code to 4989 using the preset buttons, as before.

Press and hold both SEARCH and AUTO-M until you hear a loud beep and the displayflashes good. The radio will then turn off, and you are ready to start listening again.

Napisano

Deluje ;)

edino pri koraku 6 je potrebno za ''FM 1/2'' pritisniti SEEK UP...

STEP 6: Press the following buttons in sequence: SEARCH, AM, AUTO-M, FM 1/2. The display should now show .

• 10 let kasneje...
Napisano

Pozdravljeni..

če bi kdo vedel kje bi dobil rabljen original radio za mazdo 2 letnik 2014? pozna kdo kak odpad ali kaj podobnega?

Hvala

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja no, v bistvu je volan vaservaga🤣
    • Eden od korektnih in konkurencnih prodajalcev pnevmatik in platišč, pri katerem se splača povprašati, ko ste pred nakupom.
    • Koliko promil je pogovorno na Dolenjskem samo v zraku...🤔   Ok-zares...eno moje mnenje,za katerim stojim.   Gre za popuščanje že od nekdaj.   Bom navedel Rudy Giuliani-ja,ki je bil župan NewYorka  (1994-2001) in je resnično očistil New York kriminala. In kako je to naredil? Začel je z najmanjšimi prestopki in vse večjimi in večjimi... Vse je kaznoval (seveda preko policije). od kajenja tam,kjer je prepovedano,odlaganja smeti,kjer ni mesto za to,že najmanjših tatvin itd...naprej do preprodajalcev drog,orožja,pravih kriminalcev itd...ne rabim naštevati...   Uspehi so bili neverjetni...kako pa je v New Yorku danes pa mislim,da ne rabim pisati...za kaj pa je tako pa tudi ne rabim...   Gre za stari slovenski pregovor-"kar se Janezek nauči,to Janezek zna"...enako je z romi.   Jqz tukaj krivim vse-vse vlade,kompletno socialo,policijo in vaščane-vsi so bili tukaj preveč popustljivi,gledali stran. Slabo je pa tukaj stanje toliko bolj,ker je "zavoženo",in velika večina  majhnih otrok romov kaj drugega niti ne poznajo...starejši in starši pa-saj niso neumni,in točno vedo,za kaj gre...ti se bodo težko spremenili. Kot rečeno-potrebna bi bila "trda roka" in pedantno ukrepanje ob vseh še tako majhnih prestopkih...na njih pa je izbira,kaj bodo izbrali-pot dobrega in sožitja,ali pa tisto drugo z vsemi konsekvencami. Seveda je pa potrebno biti pravičen..tu ne mislim da smo romom kaj dolžni itd...gre za to,da imajo enake priložnosti itd...a pod enakimi pogoji kot za vse...ker kot sem že napisal "zavoženo".. težko je nekoga zaposliti in integrirati,če ne zna niti pisati,brati itd......ljudje se težko spremenijo ker "navada je železna srajca"...in potrebno je desetletja in desetletja... Po srcu sem optimist (pač tehtnica)...a v tem primeru ne morem biti...ker kot pišem-izobrazba itd... Kolikor je smrt tragika,je za vse vpletene-predvsem tudi vlado,policijo,socialo,socialne delavce,učitelje,ravnatelje itd.-priložnost....a kot se zdi ne bo iz tega nič,ker "bi morali vsi",pa po moje ne bodo.  
    • Ko sem kupoval komplet za mazdo 6, feltne+gume, mi je brez posebnega opozorila dal pokrovčke gor od mazde, namesto MAK.   http://www.alumoda.si/  
    • Tudi škoda nima več logota na volanu in po novem napis😏🤣🤓
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.