Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Danes Fiat obstal na cesti, kar na enkrat med voznjo, ko se je klima vklopila oz kompresor ...takoj ugotovil da je sla glavna varovalka....bila je 15A mora biti pa 40A. Kako je vzdrzala do sedaj ni jasno. Na cesti sem imel samo 10 in 25a dam 10 poka takoj, s 25 sem pa normalno domov prisel...potem v navodilih nasel da mora biti 40A.... Evo zdaj cakam da se še rav4 sprdne pa smo kompletni
-
To je pa druga zgodba. Sem napisal, da pri severnjakih je to bolj iskano, ker drugih možnosti nimajo. Pri nas, kjer so vsepovsod vrtičkarji, je pa druga računica. Je bilo že nekaj časa nazaj in ne vem kako jim zdaj gre. Nekaj prodajajo kot vidim, je pa vprašanje, če so se razširili, kot so si zamislili. Nima veze, glavno da so subvencije in družbeni denar pobrali. Za to so ga sigurno dobili. Samo meni ga niso hoteli nič dati. 🤪
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Stvar je samo v tem, ali se splača. Če se te solate ne da skadit, potem... -
Jaz pod 30km niti ne grem 😅 sem se tko določu ker cca 1urca glih 30km nrdim. Ostalo se mi sploh ne splača oblačit. Včeraj sva šla s sestro. Za njo nevem jaz v Z1..mal.recovery ride
-
boljš 20km z ebajkom kot 1 dan presedet na kavču
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)