Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Kilometri še niso dokaz, da si vrhunski voznik. Ne trdim, da si slab, ker te ne poznam.   Tudi tovornjakarji, jih imajo bolano dosti prevoženih, bi morali biti popolni. Potem pa berem, da se je zaletel drugemu tovornjaku v rit. Ali pa povozil koga na odstavnem..., Ali pa se peljem po delu na cesti po omejitvi, pa bi me najraje zrinli dol,...   Bil sem na AMZS poligonu na Vranskem. Deklica z BMW 4, jo je sukalo za zabavo. Gume 1 teden stare Nexen. Še inštruktorja nista mogla verjeti. Malo je manjkalo, pa bi se en peljal testno rundo.   Drugače če ti Sailun dobro služi, super za tebe. Dobiš ugodno gumo 👍 Ta hotel reklamiraš vsako zimo. Dokazila pa ni. Tukaj se strinjam z ostalimi. Zamegli podatke hotela, da se samo kraj vidi. Pa seveda svoje.
    • Kaj bi lepil dokaze. Nimam kaj  nobenemu za dokazovati. Važno je,da imamo poceni namestitev. 😋 Hotel je top,obnovljen pred par leti, 800 m od gondole, na vrhu zgradbe ima tudi bazen in savno, v kletnih prostorih  veliko pizzerijo. Za doplačilo 20€/noč lahko doplačaš za podzemno garažo. Na zunanjem parkirišču ima tudi 4 priključke za električne kosilnice ( beri E-avte). Lastnika sta prijazna ,mati in sin. Moraš pa rezervirati vedno za leto vnaprej , se pravi, ko si pri njih, za naslednjo sezono.  
    • Ne sam hotele Ne vem zakaj odstopanja, lahko si pa mislis svoje, jaz ne gledam vec testov ze vsaj 10 let.   Ja o gumah ne vem veliko, ker pri skupaj 50-60.000km letno v treh kategorijah veckrat letim s ceste :). Nobenega ne kritizoram, vsak ma svoje mnenje, izkusnje jaz ponavljam da samo delim svoje iz prakse, pa me ni sram rečti da sem heavy user na cestah. Pustmo še vlečenje zadev za sabo....
    • Jures, sprijazni se, da nimaš pojma, kako iskati hotele... 😁
    • Zakaj pa so potem na testih odstopanja? Tam imajo tudi nove in ne postarane.   Verjetno je on v takem svetu z hoteli, kot ti z gumami 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.