Slivka Napisano 28. november Prijavi Napisano 28. november Moški se rodijo ... ... med ženskimi nogami ... ... potem se pa celo življenje trudijo ... ... priti nazaj mednje ... ZAKAJ? Ker doma je najlepše... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. december Prijavi Napisano 1. december 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. december Prijavi Napisano 1. december 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. december Prijavi Napisano 2. december 4 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 3. december Prijavi Napisano 3. december Ahaaa, šele zdaj razumem, zakaj "one" imenujejo 'tič'... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 3. december Prijavi Napisano 3. december Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... 2 2 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 3. december Prijavi Napisano 3. december pred 2 urama je Slivka napisal: Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... Mene pa zanima kako list obrne.... 🫣 1 Citiraj
skritikrt Napisano 3. december Prijavi Napisano 3. december pred 8 urami je Slivka napisal: Me zanima naslov tiste knjige - mora biti zelo zanimiva... Kje ti vidiš kako knjigo🧐😂😉 2 Citiraj
Slivka Napisano 3. december Prijavi Napisano 3. december Ko boš v mojih letih in če boš dovolj dolgo gledal sliko, jo boš opazil, tako, malo v ozadju... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 10:56 Prijavi Napisano petek ob 10:56 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 56 minutami Prijavi Napisano pred 56 minutami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.