Sex chat
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To se pa dogaja zato ,ker preveč šponajo kable in pretiravajo z kemtreilsi .😀 https://www.24ur.com/novice/slovenija/severni-sij-znova-zasijal-nad-slovenijo.html
-
Všeč mi je, ko mi kdo reče 'gospod', pa čeprav potem skoraj vsak nadaljuje z 'a ste vi normalen?!'
-
To jutro sem sedel na klopci poleg brezdomca in ga vprašal, kako je tako končal. Odgovoril mi je: - "Še prejšnji teden sem imel vse. Kuharja, ki mi je kuhal, mojo sobo so čistili, oblačila prali in likali, imel sem streho nad sabo, TV, internet, lahko sem šel v telovadnico, knjižnico, lahko sem se šolal." - "In kaj se je zgodilo potem? Droge, alkohol, ločitev, igre na srečo?" - "Nič od tega. Odpustili so me iz zapora..."
-
- "Dedi, kaj je to 'statistično povprečje?" - "Pa glej, če seštejemo tvojega malega bratca, ki je star 2 leti, tebe, ki si star 4 in mene, ki sem star 75, mi skupaj imamo 81 let. Naše povprečje je 27 let, statistično gledano smo v najboljših letih za seks ... ... ... v bistvu pa noben od nas ne zmore..."
-
Včasih je bil uvoznik za Ravenol blizu MB. Izgleda da ne uvaža več olja ampak servisira menjalnike. Jaz sem potem kupoval na Autodoc-u. V Forda bom letos tudi Ravenol nalil. Do letos je bil noter Castrol.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.