Skoči na vsebino

Sex chat

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

A je danes kakšna polna luna? Ker dan se je začel ... ... ...

Dve sodelavki se pogovarjata pri kavi, nista pa opazili, da jaz prihajam zadaj. Pa slišim, kako ena reče drugi:

- "Si potem šla s tistim tipom na večerjo?"

- "Ja."

- "In kje se je končalo?"

- "Pri njemu."

- "Pa daj no, povej več, al je blo tko slabo?"

- "Mah, jaz sem pokadila debelejši džoint, kot je bil njegov..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Tip sreča svojo bivšo.
- "Veš, včeraj sem bil z drugo, še vedno pa sem mislil nate."
- "Zakaj? Me pogrešaš?"
- "Ne. Ampak pomaga, da mi prehitro ne pride..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Matematična rešitev večne dileme: ali se odpovedat ljubici v korist žene ali obratno, se odpovedati ženi v korist ljubice?    Začnimo z dobro poznano formulo: mož + žena = otrok   Zraven dodajmo še drugo, ravno tako dobro poznano formulo: mož + žena + ljubica = otrok (ta formula je za primer službenih poti enega od partnerjev)   Ker so leve strani enake desni, lahko enačbi združimo: mož + žena = mož + žena + ljubica   Iz enačbe lahko "pokrajšamo" moža, žene pa prestavimo na levo stran, pa dobimo: 2 žena = ljubica   Torej, ljubica je vredna kot dve ženi! Še kakšna dilema?
    • - "A bi mi pozirala?" - "Gola?" - "Ja." - "Veš, jaz nisem model." - "Nič hudega, tudi jaz nisem slikar..."
    • Tip sreča svojo bivšo. - "Veš, včeraj sem bil z drugo, še vedno pa sem mislil nate." - "Zakaj? Me pogrešaš?" - "Ne. Ampak pomaga, da mi prehitro ne pride..."  
    • - "Tebi se pa res vidi, da imaš dobro ženo. Vsak dan imaš tako lepo zlikane srajce in hlače!" - "Ja, to je prvo, kar me je žena naučila..."
    • Dodam še jaz eno cx-30 tko z Otočca... 🤗😉 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.