Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij A je danes kakšna polna luna? Ker dan se je začel ... ... ... Dve sodelavki se pogovarjata pri kavi, nista pa opazili, da jaz prihajam zadaj. Pa slišim, kako ena reče drugi: - "Si potem šla s tistim tipom na večerjo?" - "Ja." - "In kje se je končalo?" - "Pri njemu." - "Pa daj no, povej več, al je blo tko slabo?" - "Mah, jaz sem pokadila debelejši džoint, kot je bil njegov..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 8. julij Prijavi Napisano 8. julij Tip sreča svojo bivšo. - "Veš, včeraj sem bil z drugo, še vedno pa sem mislil nate." - "Zakaj? Me pogrešaš?" - "Ne. Ampak pomaga, da mi prehitro ne pride..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 08:09 Prijavi Napisano petek ob 08:09 Dva norca v bolnišnici. Prvi drugemu "polira" tiča. Pa pride doktor mimo in vpraša norca kaj počne. - "G. doktor, poliram mu teleskop." Pa ga gleda doktor: - "Kakšen teleskop neki?" - "Kako da ne... Včeraj mi ga je dal v rit in sem videl vse zvezde..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami - "A si ti kdaj jebal pedra?" - "Ne, nikoli. Sem pa jebal nekoga, ki je jebal pedra..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 52 minutami Prijavi Napisano pred 52 minutami - "Pepca, sem slišal, da me varaš s celo vasjo!" - "Eh, silna neka vas, samo 25 hiš..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.