Skoči na vsebino

suicidal

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Da ne bomo nove teme odpirali:

Danes sem dopolnil 33 let

Armagnac ?e pijem, cigara pride ko se zbudim (glej temo Mazda koffee bar)

Vse najbolj?e zaME :danzoman::jupiii::bravo:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Kwaaaa???

Eno leto je ?e okoli...? ?zmeden?

?estitke in lepo praznuj :rozico:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Hvala lepa :danzoman::jupiii::ouje:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Vse najbolj?e stari,razturi na kitari dans,pa na pir ne pozabi. :bravo::cheers:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Najlep?e rockerske ?estitke za mlada leta in ?e naprej lepo udrihaj po "dratih". :bravo::punk::cheers:

Napisano

Hvala lepa vsem. :danzoman:

Napisano

bog te ?ivi, qrba stara :)

pa da bo? dlje cajta delu brez problema, kot tvoja mazda ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

evo, iztekla se je 33 obletica mojega rojstva, zdaj pa novim zmagam naproti. Do 34. RD imam le leto dni ?asa da kaj konkretnega poka?em.

Hvala vsem za ?estitke :rispekt: .

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• V glavnem: v Serminu je ena cisterna nafte in večino Slovenije napajajo iz iste cisterne ne glede na to, kdo pobere provizijo od prodaje.   To je nekako tako kot je bilo pred leti s kisikom: v Sloveniji je bila samo ena kisikarna in ta je bila na Jesenicah. Kisik so pa prodajali vsi. In najboljši je bil tisti od Linde plini - a njihova cisterna je bila vsak teden na Jesenicah...   A najboljša je pa bila, ko je hrvaška cisterna iz Messerja iz Zaprešiča prihajala na Jesenice, natočila kisik in se odpeljala v Messer Ruše. In so bili v Rušah prepričani, da dobivajo kisik iz Hrvaških podružnic...   Pa ta je bila tudi dobra: kisikarna na Jesenicah ni imela papirjev za prodajo medicinskega kisika. Pa je prišla cisterna Istrabenz plini, natočila kisik na Jesenicah, naredili eno analizo in ga prodajali kot svoj medicinski kisik - z medicinsko provizijo.    Vsak je prodajal svoje, en boljši od drugega - a vse je prišlo ven iz iste cevi kisikarne na Jesenicah...     Ja, pa dušik in argon - ista zgodba. No, argon se ni uporabljal kot "medicinski", ampak to so že drobnarije...
    • Jaz imam z i20n podobno relacijo z 1.6T: Ko sem parkiral je skočlo na 5.1, prej je blo 5.0. Lipnica - Maribor Center   Jaz sem se pogovarjal o mestni vožnji. 😉 Sem to tudi napisal.
    • Toyota Corolla 1.2T 4 cilindri, zdej ga mamo 14 dni pri hiši, bejba naredi 20 km na dan relacije, 5,1 poraba
    • Menda je jasno, da ne bomo v zalogovnik skupaj zlivali dizla in bencina. Jao, kam je šla tale debata. Pač ločeni zalogovniki za dizel, 95, 98, itd.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.