ReDevil Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Jooj kok sm se zdele nasmeju ob bossovem poustu o te?kokategornikih! sli?at je blo res noro! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Ni va?na kvantiteta ampak kvaliteta! Aja ups, sem ravnokar preveril in ugotovil, da imam s tem vred zdaj ?e 1,942 postov. Ne o kruhu govoriti peku, pomoje ga ima polno. ReDevil danes sem ?e mislil, da sem za teboj v koloni vozil ?ez Vir ?ele nato sem ugotovil, da je avspuh napa?en. Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Ne o kruhu govoriti peku, pomoje ga ima polno. ReDevil danes sem ?e mislil, da sem za teboj v koloni vozil ?ez Vir ?ele nato sem ugotovil, da je avspuh napa?en. jah ni mi lih kaj prevec do kruha!!!! jah saj se marsikdo zajebe pa misli da se za tem vozom vozi v bistvu se pa ne!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Symon Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Itak jih je tako malo, da nima? kaj dosti faliti, ampak sem. Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Itak jih je tako malo, da nima? kaj dosti faliti, ampak sem. am jah res jih ni velik sam tok da se motite jih je se!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 ?e ?e si unga od alarma najdu, je to maaaajka! Pr feltnah pa sm vidu da so res ene ?udne matice gor pa se mi zdi da niti ne dr?ijo kej dost oz. bi loh precej bl, upam pa da nam nkol zvedu kok ne-dr?ijo! :ne vem: drzijo drzijo sm js zategnu skor voda vn prtekla... Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 drzijo drzijo sm js zategnu skor voda vn prtekla... no vidis da drzijo pa se kluc je su takat u qurc!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 Ni va?na kvantiteta ampak kvaliteta! Aja ups, sem ravnokar preveril in ugotovil, da imam s tem vred zdaj ?e 1,942 postov. Ne o kruhu govoriti peku, pomoje ga ima polno. ReDevil danes sem ?e mislil, da sem za teboj v koloni vozil ?ez Vir ?ele nato sem ugotovil, da je avspuh napa?en. pa se dost slicna registrska je sam da je un brez tatoojev Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 pa se dost slicna registrska je sam da je un brez tatoojev ja pa da je za par cm visja pa da ma manse kolesa pa se kaj bi se najdlo !!! itak pa to zmer voste za elementom ki ga ze neki casa ni blo tle gor!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 no vidis da drzijo pa se kluc je su takat u qurc!! ja le s kirm klucm sva sraufala?!? Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 ja le s kirm klucm sva sraufala?!? ti se ne spomnim k sva jih mella ene par tam!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 ja pa da je za par cm visja pa da ma manse kolesa pa se kaj bi se najdlo !!! itak pa to zmer voste za elementom ki ga ze neki casa ni blo tle gor!!! pa brisal ma on bos bos redevil pa campjon zadn da ne bo pomote Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 pa brisal ma on bos bos redevil pa campjon zadn da ne bo pomote ja pa on ma se sobo za sipo prat ko je borut nima!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 ti se ne spomnim k sva jih mella ene par tam!!! kurac jedan ! si bom ze zapomnu! ja pa on ma se sobo za sipo prat ko je borut nima!!! cak kaj ces rec da redevil nima sobe? ke pa pol spi? Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 kurac jedan ! si bom ze zapomnu! kaj pa je zaj sva pa ko tvojga frderbala al kaj!!! :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 kaj pa je zaj sva pa ko tvojga frderbala al kaj!!! :ne vem: ne tist je bil od bolca bolca kustom Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 ne tist je bil od bolca bolca kustom kaj se pa pol sekiras!!! sam da ni biv tvoj!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 kaj se pa pol sekiras!!! sam da ni biv tvoj!!! vse unics kar dobis u roke! Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 vse unics kar dobis u roke! jah je res kaj naj tak sm! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 jah je res kaj naj tak sm! pobolsat se je treba!ti ne bom nikol vec posodu Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 pobolsat se je treba!ti ne bom nikol vec posodu sm se ze sam ti tega se ne ves!!!! jah saj mi ko nikol nc ne posodis!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 sm se ze sam ti tega se ne ves!!!! jah saj mi ko nikol nc ne posodis!!! ti pa pobolsal mislim da bo jutri moj pogreb sm crknu od smeh ti ni za zaupat drugac bi Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 ti pa pobolsal mislim da bo jutri moj pogreb sm crknu od smeh ti ni za zaupat drugac bi kaj bos reku da ni res!!!! fak spet bom mogu za venc zderat!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 31. januar, 2007 Prijavi Napisano 31. januar, 2007 kaj bos reku da ni res!!!! fak spet bom mogu za venc zderat!!!! nebo treba ne bo sedmine pol pa te itq ne bo! Citiraj
mazdohist Napisano 31. januar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2007 nebo treba ne bo sedmine pol pa te itq ne bo! kaj me ne bo to pa ti nc ne ves!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.