mazdohist Napisano 2. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2007 Kje sta mazdohist in Sejkul, da se kej dogaja?! :ne vem: ekola jaz sem ze tle!!!! unga pa ko nebo k danes je petek pa rabi 16 urni spanec ce ce jet kam ven!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 ojoj a tak Pepe zaspane je tale dec? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 2. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2007 ojoj a tak Pepe zaspane je tale dec? jah orenk je zaspane lahk bi se mal po meni zgledvov ko mam 4 urce spanja vrh glave!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 eh kok se mi ne lub delat, dons pa ?e prov posebi, tko da se zdle mav poslavlam! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 2. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2007 eh kok se mi ne lub delat, dons pa ?e prov posebi, tko da se zdle mav poslavlam! jah sam ti bos kmal fertik kaj pa jaz ko se zacev nisem delat!!!! lp Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 pobiras stave mislim da bo fajt...to mi je v cast in vesele sej ves k javla SQL eror dobro da nimam nc zravn amorm koga prost da dobim? Kje sta mazdohist in Sejkul, da se kej dogaja?! :ne vem: ej a to mislis mene? ekola jaz sem ze tle!!!! unga pa ko nebo k danes je petek pa rabi 16 urni spanec ce ce jet kam ven!! ne to je pa zgol zato da me sodelavc laze prenasa! Citiraj
mazdohist Napisano 2. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2007 zgolj bedni izgovori ni za govort!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 Hehe - neki sameva tale tema dans, loh bi se rekl, da je téma tle gor! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 2. februar, 2007 Prijavi Napisano 2. februar, 2007 Hehe - neki sameva tale tema dans, loh bi se rekl, da je téma tle gor! ce pa sm prepoved dobu da pisem tebe pa ni!mazdohist pa se sam ne more pogovarjat s sabo bo takoj razvidno da je **** aja zdej je sel pa spet na dopust -> ber moj podpis kam Citiraj
ReDevil Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Napisano 3. februar, 2007 Dans sem ?ele zvedu d je SEJKUL u resnic ?KUL! Kdo mi je povedu pa ne povem!j Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Napisano 3. februar, 2007 Dans sem ?ele zvedu d je SEJKUL u resnic ?KUL! Kdo mi je povedu pa ne povem!j pa se to si spet narobe napisal! jaaaooooo sej bo kr ql ce napises SQL ...drugace bo se kej zanimivga vn prslo... Citiraj
LabiGT Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Napisano 3. februar, 2007 2 QL 4 SQL Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 Mislu je SQL kot ?ola najbr?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 4. februar, 2007 Prijavi Napisano 4. februar, 2007 redevil mi danes bere misli Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdohist Napisano 4. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 4. februar, 2007 evo no0 sm ze iz dopusta pa kaj ste eni tecni!!! kaj si ti JDM owner (SQL) mal fovs k ne mores povecvat slo populacije?? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Napisano 5. februar, 2007 Al pa k nima mazde! Mazdohist, a ti je bla v?e? v?eri?na vo?nja! Sm opazu da iz mesta sm biv hitrej?i, pol pr enih 160 pa nism mev ve? ?ans, no pa je vseen blo lu?no ko sva se pelala ... mim Trzinske cone! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 5. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2007 Al pa k nima mazde! Mazdohist, a ti je bla v?e? v?eri?na vo?nja! Sm opazu da iz mesta sm biv hitrej?i, pol pr enih 160 pa nism mev ve? ?ans, no pa je vseen blo lu?no ko sva se pelala ... mim Trzinske cone! ja pa k se marsicesa nima!!!! ti uzitek je blo vceri sam sm mislu da bom znoru k me je un z golfacom u trzinu zapru da nism mogu cez kolono uzgat!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Napisano 5. februar, 2007 A tebe je zapru, pol mene je pa mislu da se me bo dr?ov! Pa ?ele ko sm se skor ?e ustavu (pa tebe ?aku), je po?as ?ov mim! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Napisano 5. februar, 2007 ajde mejte se banda pa ne me prevec opravlat! Citiraj
ReDevil Napisano 5. februar, 2007 Prijavi Napisano 5. februar, 2007 Ej ampak ta ?kul, mislm ta pa .... Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 5. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2007 A tebe je zapru, pol mene je pa mislu da se me bo dr?ov! Pa ?ele ko sm se skor ?e ustavu (pa tebe ?aku), je po?as ?ov mim! jah me je zapru sam kaj golf ko golf k nikamor ne gre!!! jah sam je slo prov lepo proti domu!!"! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Dobr da sva bla u?eri bl umirjeno razpolo?ena in nisva mrzlih vozov ti??ala do konca! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 6. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Dobr da sva bla u?eri bl umirjeno razpolo?ena in nisva mrzlih vozov ti??ala do konca! ja sam res ni kaj pac tako je da se kdaj tud kaj tazga komu zgodi sam men se se ni!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 6. februar, 2007 Prijavi Napisano 6. februar, 2007 Dobr ampak vsak se kdaj zmot! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.