suicidal Napisano 23. september, 2007 Prijavi Napisano 23. september, 2007 slab?i kot sem jaz na kitari ?e ne more? bit Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
mazdohist Napisano 24. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2007 alo maher kje si se danes zgubu!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Jah delat morm, tko da ni lih morale! Kako je pol z vozom, kva se dogaja, moj je itak tm kot ponavad, na Rodic, ?rn vouk pa ?e zmer pr Peku u Toma?evmu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 Jah, samo problem je, ker smo vsi baje samo kitaristi. Bi rabili tudi kak?nega basista, bobnarja in klaviaturista. Je kak?en od manjkajo?ih ?lenov tu, na forumu? Naj se javi. bobnarja mamo mi u skupini, basista tud, ?eprov je mal ?ibk, solo kitarista tud, edin pevc manjka Borut, se javi?? za vse kitarske virtuoze in tiste ki to niso, mate kle spot od steve vai-ja, zame najbolj?ega kitarista na svetu, o komadu pa sploh ne bi zgubljal besed, ker je : http://video.google.com/videoplay?docid=-4361950700544015447 Citiraj
LabiGT Napisano 24. september, 2007 Prijavi Napisano 24. september, 2007 neyko, tle si bil? http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...ost&p=13945ta koncert mi bo ostal na spominu za vedno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdohist Napisano 25. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2007 ?rn vouk pa ?e zmer pr Peku u Toma?evmu! kaj pa delas na njem??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 Jeklene prage mu bo naredu (plastika ni za na tacga stroja ), no pa je Pek reku, d pol se mi bojo loh smilil kamni, ?e bom na kak?ne nasedu in ne ve? poliestr d bo potegnu kratko! Ga mam u planu kmav na cesto "splovit", tko da zdej potekajo priprave na kao zimo, ?e bo kej iz nje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Neyko Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 neyko, tle si bil? http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...ost&p=13945ta koncert mi bo ostal na spominu za vedno od vseh stvari pa najbolj ob?alujem, da sem izpustil ta nor koncert bil sem pa na G3 v Ljubljani leto poprej Citiraj
LabiGT Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 bil sem pa na G3 v Ljubljani leto poprej ocitno nas je bilo kar nekaj mazdasev na tem koncertu pa sploh nismo vedli, da je prisotnost mazda foruma kar velika Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 25. september, 2007 Prijavi Napisano 25. september, 2007 Labi sej slej ko prej bo tut Nejc - tojotaselikamen nabavu kako mazdovje, npr. MX5 mu je kr kul! Pol bo ?u pa loh na koncert z vami skupi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 25. september, 2007 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2007 Jeklene prage mu bo naredu (plastika ni za na tacga stroja ), no pa je Pek reku, d pol se mi bojo loh smilil kamni, ?e bom na kak?ne nasedu in ne ve? poliestr d bo potegnu kratko! Ga mam u planu kmav na cesto "splovit", tko da zdej potekajo priprave na kao zimo, ?e bo kej iz nje! aha aha si pa heroj ni kaj!!!! kok fedra ti bo pa uzev???bo treba jet mal pogledat! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 26. september, 2007 Prijavi Napisano 26. september, 2007 Pragi bodo dobrih 100 EUR, pol pa ?e par malenkosti bo delu na avtu, pa bo ?e neki drobi?a naneslo, med drugim bo montiru zadnji zgornji spojlr! Ker voz pa misli? zdej ti kupt, ?e se nis ?e premislu! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 1. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2007 Ker voz pa misli? zdej ti kupt, ?e se nis ?e premislu! mojega prvega nejaponca!!!! saj se ne vem ce bi bgjko dav sploh naprej prevec mi je usec se jo da tako lepo ... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 1. oktober, 2007 Prijavi Napisano 1. oktober, 2007 Pomoje se ti voza niti ne spla?a prodajat, ker nav? dubu realne cene za njega, oz. tko kokr je za nas lubitle plehovja! Se prav ?e ni japonc, upam d je ?vaba, ?e pa je ?vaba, pa je mjbi Bemeve, 6 cilindra? pomo?nosti! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 1. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2007 Pomoje se ti voza niti ne spla?a prodajat, ker nav? dubu realne cene za njega, oz. tko kokr je za nas lubitle plehovja! Se prav ?e ni japonc, upam d je ?vaba, ?e pa je ?vaba, pa je mjbi Bemeve, 6 cilindra? pomo?nosti! ne!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
mazdohist Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 alo desc!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 ?ao maestro! Kako kej novi voz, si se ?e pogodiv zanjga? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 ?ao maestro! Kako kej novi voz, si se ?e pogodiv zanjga? ti se nisemnic ker nimam nc casa se takat ko pa ga mam pa po bolnicah letam... in kako kaj crna krjola??? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Lih rihtam tehni?nga Kva pa je u bolnicah, upam d k?ne sestre pleni?? Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Lih rihtam tehni?nga Kva pa je u bolnicah, upam d k?ne sestre pleni?? ne ne ni to 1001 pizdarija glede zdravja hvala bogu ne glede mene am kok kg si pa kaj z vozom pridobu!!! k kpker sm jaz gledu more kar neki tezji bit!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Zna bit ja, sam za vouka se ne sekiram, makar ?e se spremeni u tank, sej ma gromozanskih 84 KM, tko da mora da gre! Ej kolega, mam jz drga? ?e plakat od BGjke doma za tebe namre?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Zna bit ja, sam za vouka se ne sekiram, makar ?e se spremeni u tank, sej ma gromozanskih 84 KM, tko da mora da gre! Ej kolega, mam jz drga? ?e plakat od BGjke doma za tebe namre?! jah saj ga spreminjas u tank!!! jaz ti pa se spredni pa zadni odbijac senkam za kaj malega pa bo res tank!!!1 lepo da ga imas!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Hihi, odbija?ov bi biv kr veseu! Jz mam drga? ?e enga sprednga original, sam je bele barve, tko da sm ?e mislu pol spomlad mal tistega pre?timat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 5. oktober, 2007 Avtor Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Hihi, odbija?ov bi biv kr veseu! Jz mam drga? ?e enga sprednga original, sam je bele barve, tko da sm ?e mislu pol spomlad mal tistega pre?timat! a tako jaz pa bi su mal v druge vode bl u une jap cluba saj vees!!! prvo bom vtec dav ugradit da bo lazi blokada pokala pol pa se h znak nalimam al pa nabijem spredi pa sm originalen!!! mater me razpizdi neki ko si sploh ne preberejo vsega pol pa samo dramo iz tega delajo... Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 5. oktober, 2007 Prijavi Napisano 5. oktober, 2007 Hehe, ne se jezit dec, si ?e premlad d bi mev gube! No zdele pa jz letim, ?e bo? rabu bremze nahitr, mi tut nahitr sporo?, pa bomo ukrepal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.