sql Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 ?ak ?ak , ?e ubogih 20 minut, pa me ?e nav ve? na forumu do popoudne al pa do jutr zutri! a teb forum dela na ure al kako? Dele se delam da delam, pol za?nem pa zares delat! Al pa tut ne, me mika da bi dav kajlo ?ihtu, u Medvodah pobrav eno simpati?no deklino in ?ov na lep?i! sej ce jo ne pa lahko poves pa jo bo kdo drug namest tebe bo se bol vesela Citiraj
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 ?kul - ti baraba, ne povem ne povem! Klemn, prej sm te klicu, da vidm kva use si nabavu! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Klemn, prej sm te klicu, da vidm kva use si nabavu! :ne vem: fon mam dol nism nc slisu jah par malenkosti no jan kar nekaj robe ne prevec sam nekaj pa je!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Upam da si dubu tisto ?aro, za kero si se tok trudu in da je bla tut cena na nivoju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Upam da si dubu tisto ?aro, za kero si se tok trudu in da je bla tut cena na nivoju! dobu dobu nc se bat cena je bla pa orenk na nivoju!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 No sej to je pa po?teno, ker ?e bo dav itak stisnt, pol je bol? da ma kak?en po?ten dec iz foruma! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 No sej to je pa po?teno, ker ?e bo dav itak stisnt, pol je bol? da ma kak?en po?ten dec iz foruma! ja je tako in jaz sem tako najbol posten!!! ej prodam ti masino za 200? Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Raj tle udarva orng govor da nava ?e po drugih temah - alla olje! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Raj tle udarva orng govor da nava ?e po drugih temah - alla olje! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Lih sm zamudu! A pol si zihr dubu ?tevce, panele, ?alter?ke in podobno ?aro?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Lih sm zamudu! A pol si zihr dubu ?tevce, panele, ?alter?ke in podobno ?aro?! a seveda mam ze vse v vozu zaj sam cakam da zacnem predelvat Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 To to, mi je kr morala kej tacga sli?at, ker vem da bo? naredu res neki spe?jl, no sej tut izhodi??e nima? tok slabo! Jz pa sm meu u?eri redn servis pa je voz dubu Leklerkov ole, pa ?e par stvari, pa u benz pumpi je blo vodo ve? kt u kakem vodnaku Le?aja pa se ni dal zamenat, ke je preve? zarustan use skupi, tko da ga je majstr sam mav namazu, pa bo pol nasledni? sledila menjava! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 To to, mi je kr morala kej tacga sli?at, ker vem da bo? naredu res neki spe?jl, no sej tut izhodi??e nima? tok slabo! Jz pa sm meu u?eri redn servis pa je voz dubu Leklerkov ole, pa ?e par stvari, pa u benz pumpi je blo vodo ve? kt u kakem vodnaku Le?aja pa se ni dal zamenat, ke je preve? zarustan use skupi, tko da ga je majstr sam mav namazu, pa bo pol nasledni? sledila menjava! ja zakon kok si pa kaj e za to odstev???? :ne vem: Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Dav sm mu 50 ojrov, s tem da mi je ?e use une plastike popedenu okol za??ite motorja, pa jasno filtre menu, pa z le?ajem in temi stvarmi se je ruvav par urc, pa n? naredu! Pol pa je biv smeh, ko me upra?a dec kok ?em ti zdej re?unat, usega ti ne smem, k nism n? naredu, ?ist ?ez prste ti pa tut ne morm pogledat k sm se par ur jebu! Pa sm reku, da naj nardi da bo za oba prov in da nav noben takratke potegnu, pa se nasmeje in re?e, da takratko bo v tem primeru itak on povleku, ko nima kej pokazat! Morm letet delat, LP vsem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 No sej to je pa po?teno, ker ?e bo dav itak stisnt, pol je bol? da ma ksna baraba s foruma! s tem se pa strinjam Citiraj
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Tole je pa ponarejanje izjav od drugih, ki se hudo kaznuje po ZKPju! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Tole je pa ponarejanje izjav od drugih, ki se hudo kaznuje po ZKPju! o cem ti to? Citiraj
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 o cem ti to? kaj si beden!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
ReDevil Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Kje je zdej moja pekovska dru??ina, mogo?e sta ?la do ?e enga peka k pe?e poliestrske ?emlce in ostale dobrote - u Toma?evo! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
sql Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 Kje je zdej moja pekovska dru??ina, mogo?e sta ?la do ?e enga peka k pe?e poliestrske ?emlce in ostale dobrote - u Toma?evo! ah ke tja nas nosva dobrote da je pol ke popusta Citiraj
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 ah ke tja nas nosva dobrote da je pol ke popusta ja pa da pol borutu mal vec zracuna!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
sql Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 ke si mazdohist zadne cajte te ni nc ke prevec vetj temi Citiraj
mazdohist Napisano 13. marec, 2007 Avtor Prijavi Napisano 13. marec, 2007 ke si mazdohist zadne cajte te ni nc ke prevec vetj temi raje sem zgolj opazovalec!!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma!
Marko_mx-3 Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 raje sem zgolj opazovalec!!!! misli? voajer Citiraj
sql Napisano 13. marec, 2007 Prijavi Napisano 13. marec, 2007 raje sem zgolj opazovalec!!!! softic Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.