sql Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Napisano 3. februar, 2007 kje bi staknu slovensko verzijo emul? ma kdo ksn link? sm ugotovu da sm zajebal mogu bi dat pod krneki... jaooo Citiraj
uklopko Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Napisano 3. februar, 2007 kje bi staknu slovensko verzijo emul?ma kdo ksn link? sm ugotovu da sm zajebal mogu bi dat pod krneki...jaooo JAOOOOOOOOOOO!!!!!! Lej Emule potegne? iz nihove strani,pol pa jezik na?tela? med samo instalacijo,(v kolikor te ne upra?a oz ponudi izbor jezikov)pa na?tima? v nastavitvah samega programa!!!! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
sql Napisano 3. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2007 JAOOOOOOOOOOO!!!!!! Lej Emule potegne? iz nihove strani,pol pa jezik na?tela? med samo instalacijo,(v kolikor te ne upra?a oz ponudi izbor jezikov)pa na?tima? v nastavitvah samega programa!!!! lp sam ni slo jezika...zato me muc.. Citiraj
uklopko Napisano 3. februar, 2007 Prijavi Napisano 3. februar, 2007 Zakaj me zajebava?!!!! poglej ravnokar na ?ihtu sprobano da je slo jezik!!!! V sami muli na?tima? jezik!!! P.S. potegni jo dol pod 1. opcijo(na nihovi strani) kjer ti pi?e with all language pack!!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
sql Napisano 3. februar, 2007 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2007 Zakaj me zajebava?!!!! poglej ravnokar na ?ihtu sprobano da je slo jezik!!!!V sami muli na?tima? jezik!!!P.S. potegni jo dol pod 1. opcijo(na nihovi strani) kjer ti pi?e with all language pack!!!! stari pa nebi te!mel sm neko razlicico nevem pomoje se ksn demo sam 5 jezikov sm mel tko da sm zdej novo dol potegnu in je!! drugace pa HVALA ze spila hehe Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.