Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

jst sm naredu swap. Motor je takrat mel 300.000km. Avto sm pa kupu cel za 50k sit. Na motorju sem zamenjal jermene, vodno pumpo itd, pac redn servis. Pa ti morem povedat da sm sam pazu da sem ga vedno res ogrel pa res ohladil in je laufal ZELO lepo, moc je itak nenormalna (sploh feeling je tak ko da bi mel 200 konjev). Tiscal sm ga orng, tut na mestu na blokado, pa nikol nic ni blo. Turbina pa ko nova. Edino olje je scal iz pokrova glave in turbine (ampak nic takega, pac nalijes). Sj ni blo tak hudo...

Ne res... KAPO DOL ZA TA MOTOR!!! Zelo dober swap! Oz. serijska 323 je pa se tolk boljsa!!! Boost gre dvignit iz 0.5 na 0.8 brez menjave racunalnika. Pol ma pomoje ene 170-180KM. Ce menjas racunalnik, ga lahk ofnes na 1.1 - 1.2 bara, motor bo laufal brez problema, edin turbino ti bo nesl kr hitr. Pol pa das eno aftermarket gor pa bo. Aha...pa pred dvigom tlaka mores nujno zamenjat serijski diverter za kovinskega oz. za blow off :bravo:

:)
Napisano

jst sm naredu swap. Motor je takrat mel 300.000km. Avto sm pa kupu cel za 50k sit. Na motorju sem zamenjal jermene, vodno pumpo itd, pac redn servis. Pa ti morem povedat da sm sam pazu da sem ga vedno res ogrel pa res ohladil in je laufal ZELO lepo, moc je itak nenormalna (sploh feeling je tak ko da bi mel 200 konjev). Tiscal sm ga orng, tut na mestu na blokado, pa nikol nic ni blo. Turbina pa ko nova. Edino olje je scal iz pokrova glave in turbine (ampak nic takega, pac nalijes). Sj ni blo tak hudo...

Ne res... KAPO DOL ZA TA MOTOR!!! Zelo dober swap! Oz. serijska 323 je pa se tolk boljsa!!! Boost gre dvignit iz 0.5 na 0.8 brez menjave racunalnika. Pol ma pomoje ene 170-180KM. Ce menjas racunalnik, ga lahk ofnes na 1.1 - 1.2 bara, motor bo laufal brez problema, edin turbino ti bo nesl kr hitr. Pol pa das eno aftermarket gor pa bo. Aha...pa pred dvigom tlaka mores nujno zamenjat serijski diverter za kovinskega oz. za blow off :bravo:

Star?i mi imajo 323 hb 1.6i(90km) in vem da vle?e kot nora...hvala Tich :bravo: MAZDA FOREVER,AND EVER,AND EVER :ljubezen:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Konec marca...imaš prav,a zna biti,da bo tudi cena druga. Za to pa na take termine kupujem. Ker kot je enkrat bilo 1400€ za 4kom.Pirelli Scorpion Winter...ne rečem,samo,kar je preveč,je preveč. Moram pa priznati,da ko sem malo po narocilu CX-5 kupil zimske Scorpion Winter,ker sem avto pričakoval septembra...pol pa cakal več kot eno leto do junija... Da sem kupil stari letnik...se mi zdi da 2020 al celo 19 al se starejše...moram pogledati,ker sem že pozabil...sam sem do 02:00 na sihtu.... No in sem jih seveda dobil za smešno ceno...cca 1/2 cene...sem si mislil...za dve leti bodo že ok...in so še sedaj v akciji...in moram priznati,da se še zmeraj več kot ok...res včasih vozim na meji...drzijo se k hudič...tudi pred kratkim v snegu...ledu...res brez pripomb👍.   Je pa seveda drugačni občutek ob nakupu,če so "čist frišne".   Se pa tukaj pri letnih ne sekiram...pri C-Maxu smo jih na 3 leta menjavali...sem zgulil "smetano" in prodal naprej...tukaj pa,če bodo za 4-5 let....bom hitro videl...,če bo ESP postal nervozen,bodo šle dol in druge gor.  
    • A pa ta kolega to še ima?   Bi hotel to posodit?   Od kje pa sploh je ta kolega?  
    • Heh... dokler se konektorji ne topijo... 9070 ima TDP 220W, pa skače (tudi) na 390W. Ni pa to, da bi držala konstantno tak zaug. Sem poskusil še 9070XT, to pa flikne krepko prek 400W. Še mal pa bomo gasilne aparate rabil zraven kompov.  Sem sestavljal PC za enega mladostnika, pa smo dali 9070 notri in 7600X. Teli Ryzen so tut ena zgodba zase s temi 95° izleti 😅 Sem pa kr dobro poštelal PBO nastavitve, praktično ne gre več čez 72° na raznih cinebenchih ipd. 👍 A si ti kaj gledal pri tvojem coolerju razliko med navadnim in Pro 360 Arcticom? A so samo fane dali P12 Pro pri novem? Nikjer nič omenjeno. So pa (lahko) zelooo glasni, glede na 3000RPM zmogljivosti. Kot bi nekdo sesal v sosednji sobi 😄 Dal 4 v kišto in na 20% moči, pa je vrh glave.
    • Lider trdi po pravilniku, da lahko prodajajo do 3 stare gume kot nove.   Novegume.si so mi zagotovili, da nad 24m zavrnejo prejeto robo.   Je pa res, da če bi naročal konec marca, bi verjetno dobil novejše.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.