Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• +1 Jep-eni radi pozabijo....in to očitajo drugim...   Tako je zmeraj pri levih-samo za svojo rit...pa tudi ko je zavedoma v škodo državljanov in države....kako je bilo takrat z vojsko in pooblastili ob nenormalnih migracijah,ko je bila potrebna 2/3 v parlamentu....so eni že pozabile,a ne?!!! Isto bi vojsko rabili,da se stvar okoli te problematike reši...vsaj na začetku (pogled čez lužo nebi škodil)...pa tega ne bomo videli....policaji pa vemo-za tisto plačo ne bodo nosili glavo naprodaj...
    • V stanovanju v bloku zazvoni na domofonu. - Kdo je? - Mojster za okna. - Ampak pri nas je že en mojster za okna. - Vem. To sem jaz. Padel sem.
    • Lahko še povem hišno številko in kakšen avto vozi cigo...    
    • So izjeme ampak zaradi Iphona 17 ne geš na Japonsko pa odvisno kaj je drago za tebe... 🤔
    • Saj bi naredili kaj glede bakrenih, a kaj, ko levaki vedno skočite, da je to fašizem, pa represija pa ne vem kaj še.  Pred tremi leti je komplet takratna opozicija (sedanji uničevalci Slovenije) glasovala proti predlogom, češ, to je nehumano, pa je potrebno zaščititi manjšino, ki je uboga, saj jih ne mara nihče. Da jim je potrebno še dodatno pomagati s socialnimi dodatki. No, pa imamo sedaj štalo. Upam, da se v kratkem zgodi ulica in da odnese to vlado tam, kjer ji je mesto. Na smetišče zgodovine. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.