Skoči na vsebino

Mazda 6 navigacija

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je batko napisal:

Dvd za vzhodno evropo dela samo na ?estkah od 2006 letnika naprej, ko so pre?li iz Panasonic sistema na Denso. Za starej?e letnike pa lahko zrihtam dvd z zahodno evropo iz leta 2008. ?e ima kdo ?estko letnik 2006 z original navigacijo "ni touchscreen" mu lahko zrihtam dvd z vzhodno evropo.

Pa ?e razlika v dvd enotah:

PANASONIC letnik 2002 do 2005

post-6180-1332272146_thumb.jpg

DENSO od letnika 2005 do 2007

post-6180-1332272238_thumb.jpg

Jst mam tole varjanto od panasonica pa me zanima ?e pol obstaja kaj za Slovenijo...original navigacije mi pa sploh ne odpre :angry2: mogo?e gdo ve zakaj? :D

• Odgovori 77
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Malo uporabi iskalnik in poi??i uporabnika (Batko), on je ma?ek kar se tega ti?e. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Skor 300kkm pa drugo leto polnoletnost pa bi še kr meli 7 jurjev. Optimizem.
    • Ja, dobro, jeklene, ma tako, pogovorno, je železo vse: železo, jeklo, siva litina, ...    
    • A to ma želejzne cevi ali jeklene?
    • Ugotovim, da ni samo gumijasta cev problem, ampak da je tudi železna cev prerjavela. Torej bo najboljše narediti nove, mogoče kar bakrene. Pa pomislim, da bi koristil asistenco zavarovalnice in BTjca z avtovleko spravil na Interclass Cars. Ampak glede na dosedanje izkušnje z njimi... To so zavore in ker bodo za#€bali pa da v teh naših hribih ostanem brez zavor...  Druga ideja je bila, da ga potegnemo na Avtoplus. Ma tudi z njimi imam določene izkušnje, podobne kot z Interclass Cars.   Nazadnje sem se odločil, da ne bom poskušal sreče pri tako delikatnem popravilu, kot so zavore in sem prosil soseda, da sva zvarila en drog in je BTjca z z drogom pripel na Sameta in smo BTjca potegnili do "vaškega mehanika", ki ima v nonotovi kovačiji in hlevu eno delavnico pa mi bo porihtal zavore, da se bom lahko spet brezskrbno vozil z BTjcem.   Bo pa BTjc na "bolniški" do srede, ker mora kovač dobit 3 metre bakrene cevi.  
    • Se mi niti ne zdi drag tale Slivka traktorski stroj, ki lahko prepelje 1000 lopat in še dodatnih 1000 rezervnih ročajev zanje   https://www.avto.net/Ads/details.asp?ID=21171870
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.