Skoči na vsebino

Moja nova zverinca Mazda 323 1.3i P =)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Cestitam...

You're one of us now :)

Veliko srecnih in varnih kilometrov!

Se podpisem... ;)

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Zdaj pa GASA :) tudi Mazda je lahko ?portni avto :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

S5 edn ve? :D:D

Dobr nej ti dela-slu?i.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Kako boš pa testiral split space bar če ma en swič pod space? Neke ansi so res mele visok enter ja ampak je le nadomestil tisti prostor kjer je tipka za Ž na ansi tipkovnici. Itak iso enter ne gre na ansi gor. Jaz sem si zložil sam custom ISO tipkovnico, pa sem zadnjičal gledal je bore malo ponudbe za barebone, večinom kar ansi prakticirajo.
    • 3k več višincev je letos naredu moj kolega z mtb 🤣🙈. Me zanima kolk delajo tevi s specialkami vidincev ko.delajo po 8k km letno
    • Pri men z dvema fanoma na coolerju je bilo 3° razlike 😄 Imam mx-6 ja. Malo gostejša je od Mx4 za mazat edin.
    • Ja jest sem isto to ze testiral s spodnjimi pod grafo in zgornjimi fani pa ni bilo isto nic razlike. Celo se en fan sem dal na zracni hladilnik, tako da je bil iz obeh strani pa tudi ni bilo opazne neke razlike. Kpa imas za eno termalno pasto. Jest sem do sedaj uporabljal mx-4. Mogoce probal se mx-6.
    • Ma sej za temperature grafe ne bo imelo vloge na koncu. Neverjetno ampak sem preveril. Recimo pri temle PC sem probal brez spodnjih intake pod grafo in ni bilo razlike v temperaturi. Potem sem jih sicer pustil montirane, ampak sem nastavil nek fiksen RPM in so stalno tako in tihi. Zdej tale 4070 Super je samo dual fan in je posledično zarad tega edina stvar, ki jo sploh slišiš med gejmanjem. Na moji Strix 4070 Ti so trije fani in je tiha. Pa meni se ustavi pri 64° pri dual fan pa 70°. Ni neke sile na koncu null
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.