Skoči na vsebino

registracija in tehnicni pregled

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

torej, ker se s svetlobno hitrostjo bliza dan B (bankrota), je zadnji cas, da se pozanimam kako in kaj.

avto je letnik 04 in sedaj me zanima, ce imam tehnicni pregled, ker je ena fora, da je na vsake tolko in tolko let za novejse avtomobile.

pa se to: a se splaca vzet dvojno, da pol zavarovalnica krije vec, kako imate vi?

hvala za odgovore

Napisano

Mislim, da bo tvoj prvi tehni?ni ?ele 2008. Ker jaz imam tud letnik 2004 in so mi lani podalj?ali obdobje za prvi tehni?ni na leto 2008.

Jaz imam dvojno - just in case.

34910_1.png

Napisano

tehni?n je na 3 leta na za?etku,..tko da letos pride na vrsto se mi zdi :ne vem:

Mislim, da bo tvoj prvi tehni?ni ?ele 2008. Ker jaz imam tud letnik 2004 in so mi lani podalj?ali obdobje za prvi tehni?ni na leto 2008.

Jaz imam dvojno - just in case.

podal?al? ?zmeden? kako to?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

a se gre najprej na tehnicnega ali na zavarovalnico?

Napisano

a se gre najprej na tehnicnega ali na zavarovalnico?

Zavarovanje lahko podalj?a? brez tehni?nega in ko ima? polico gre? narest ?e tehni?nega (?e rabi? pregled) ali pa samo podalj?anje registracije in pla?ila nadomestila za uporabo cest.

Lahko pa itak vse skupaj naredi? na enem mestu, ?e imajo mo?nost podalj?evanja zavarovanja za tvojo zavarovalnico.

34910_1.png

Napisano

bonitete je komi 10%, ampak verjetno ves, da se/je da-lo mal pomustrat... :P

Napisano

Kar se tehni?nga ti?e, ?e kdo rab, mu dam en kupon za ?pan center na Brezovci, pa bo mev 8 ojrov cnej, pa da nav pomote zadevo ?enkam, k nimam kej s tem kuponom po?et! :danzoman:

No ?e kdo rab nej se javi, ?kodvat ne more! :ne vem: :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Prvi tehni?ni je ziher po novem komaj,ko je avto star 4 leta,torej ga ma? ?ele drugo leto. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Prvi tehni?ni je ko je avto star 4 leta, naslednji ko je star 6 let, ?e naslednji ko je star 8 let, nato pa usako leto. Prej je blo pa najprej po treh letih, nato po petih in nato po sedmih in dalje letno.

Lp

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

se pravi, da letos nimam tehnicnega???

mam doma polico od dedka, k ma 50%, sam kaj mi to pomaga?

Napisano

se pravi, da letos nimam tehnicnega???

mam doma polico od dedka, k ma 50%, sam kaj mi to pomaga?

Ti pomaga, samo izjavo napi?e da je ne bo uveljavljal ali neki takega. Koliko ?asa jo pa ?e ima?

Napisano

Djta obrnt en biznis in to hitr, da bo kej denarcov ostal za 1.-majske, da nav? kratk po Lo?inju haru - pa u dougih hla?ah! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Hjaa.   Ti po prehitalnem uradno ne smeš vozit več kot je omejitev. Torej spust omejitve iz 100 na 60/80, je prav naredil, da je zabremzal.   Ne mi rečt, da lahko grem skozi tunele 130, ker so na desnem tovornjaki? Ko je tabla 100, je tudi za levo špuro 100.   Saj sodoben avto bo piskal in na koncu sam zaviral. Je pa res, da moraš to "plačat".
    • Nisem se vrgel tak v to.   Imam mTech-ov nož za desničarje. V levi roki je top, ker se rezilo bolj prileže.
    • ravno včeraj izkušnja s temi "mojstri" hitre vožnje, ko sem šel iz LJ....in so očitno peljali tega Costo al kaj je že na Brdo k JJ-ju....isto so uleteli po AC 150, jaz sem bil itak na "počasnem" desnem pasu ker se mi ni ljubilo voziti hitro, in je bil isto en avto na levem ki jih očitno ni opazil....tukaj so imeli še motorista, ki ga je prehitel in mu z roko začel mahati, da naj se takoj umakne, sicer ga bodo malo manj ko "ustrelili" :), tko da ti konvoji so za moje pojme v SLO dokaj smešni, ker prevažajo "kao" pomembne mojstre....ne bom pozabil ko je bil Erjavec že minister za obrambo, ko je lazil na Jošta (hribček in priljubljena pohodniška točka v KR) in za njima malodane 27 varnostnikov :), kr neki, ko da bi tega Erjavca kdo naskočil....no četudi bi ga kdo želel poriniti v grmovje bi ga kljub tistim opicam zadaj lahko, ker sta bila kao "inkognito" za njim kakih 10m....kr neki v vsakem primeru
    • Zdajle še operem Netopirja, potem pa v smeri Lenarta, na tradicionalni domači pizza piknik s prijatelji, juhu
    • Se strinjam edino glede tega voznika , ki je odpeljal z kraja nesreče. Kar se tiče ostalega pa  je situacija takšna. Po avtocesti A1 iz smeri obale (Izola, Koper, Lucija) proti Kliničnemu centru v Ljubljani skoraj neprekinjeno vozijo reševalna vozila z različnih območij (NMP Piran, NMP Izola, NMP Koper. Taka ekipa je lahko vozila le nekaj sto metrov za kolono ali bila celo neposredno v prometu ob nastanku nesreče. Ker gre za varovano osebo (presednico republike), ima njena kolona ali varovanje svojo komunikacijo in v primeru incidenta takoj sproži najhitrejši možni protokol. Če je bilo reševalno vozilo v bližini, ga je Center za obveščanje usmeril neposredno do predora. Sicer so pa intervencijski časi iz Kopra naslednji: Policija (PPP / PU Koper) postaja prometne policije Koper / PU Koper 10–14 minut. Gasilci (GB Koper)( -Ljubljanska cesta. 12–15 minut Nujna medicinska pomoč NMP Koper / Izola-ZD Koper / SBI Izola 12–16 minut. Tako, da so tej časi, ki jih navajaš čisto normalni, saj na avtocesti od Kopra do predora ni nikoli nekih večjih kolon in lahko ta vsa  vozila v bistvu vozijo tako hitro, kolikor zmorejo iti v klanec. Vse je normalno. Edino hitrost presedničinih vozil (utripajoče luči gor ali dol) je bila za predor občutno previsoka.     
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.