Nadaljuj zgodbico
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Tyrereview rangira PS5, PS4 in PS4S pod isto kategorijo. Drugače se pa načeloma strinjam.
-
V tisti dimenziji ne obstaja PS5. Conti se je pa hvalil, da so tako dobre, da razen v ekstremnem primeru, ni potrebe po športni gumi, ker PC7 pride izredno blizu. In tudi rang dimenzij, se je s CSC7 zmanjšal. Če smo iskreni je CSC7 bolj športna guma kot PS4/5. Primerjamo jo lahko s PS4S ali pa PZ4. PS4/5 obdrži še nekaj komforta....
-
Sej to niti ni isti razred pnevmatike Če bi hotel Conti v razredu GY Eagle F1 assymetric 6, potem bi bil to Conti SportContact 7.
-
Lep pozdrav vsem na forumu. imam Mazdo 6 , 1,8 , letnik 2011 . Ker sem imel poškodovano ohišje ključa sem kupil novo ohišje in se temeljito pripravil na menjavo ohišja. ker sem videl,da so težave z imobilizatorjem sem staro ohišje ključa pazljivo rezal z zobotehničnim vrtalnikom,tako da sem oslabil stranice ki držijo imobilizator ( čip ) v ohišju. V novo ohišje sem prestavil originalen kjuč,baterijo , elektroniko in imobilizator. Centralno zaklepanje in pomik šip mi deluje na daljincu , ključa pa ne prepozna in avto ne štarta. Na armaturi mi utripa rdeča lučka z kjučavnico in avtomobilom. Bojim se,da je imobilizator enostavno odpovedal. Ali kdo pozna kakšno varrianto ,da bi to zadevo uredil za manj denarja kot to hočejo na servisu. Očitno je to kar pogosta napaka,saj v tujih forumih imenujejo Mazdo za " Queen of key problems" . Vesel bom vsakega uporabnega odgovora. Hvala
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.