Skoči na vsebino

Kosilo

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kako nezdravo??? To je vse zdrava hrana..... :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

• Odgovori 117
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Ma ne vem to?no,samo bi se ?e znajdo! ;)

Pri no? in dan na Taboru oz. ?e bolj to?no pri Bodo?nosti ma? ?ao ?ao, pa nimajo kaj bog ve dobrih Kebapov kakor tudi v Bistrci ne, ?e ?e grem k njim grem na jufko tak da jo tebi tudi priporo?am, ker ni bol?ega Kebapa kot pa v Celju...

Napisano

heh ti tudi danes ri?eve rezance :bravo: jaz sem jih skuhala prej pa sem prepra?la na sojini omaki papriko, gobice pa ribo, malo za?inila pol pa zme?ala z ri?evemi ?pageti in zraven solato :D dokaj dobro je izpadlo :D

kero ribo si pa dala? ker js kot totalni neribojedec (jem edin tuno pa lososa) sm nardila zalogo osli?a in ugotovila, da ga ne morm spravt dol pa razmi?lam kam nej ga "skrijem" da bo pogojno u?iten,.. Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

osli?a ravno :D in je super pasal poleg. bil pa je o?i??en file in ne cela riba

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

ja ja,..itak file,..na use tiste kosti in ko??ice sm tko al tko alergi?na Objavljena slika

od zelenjave bom dala pa kr vok mix,..bom poro?ala kako je ratal,..tnx Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

no evo tkole nekak je ratal,..sm clo slikala (bravo js :hohoho: )

nardila sm pa kr s pi??ancem

Objavljena slika

za ribo ?e zbiram pogum, ker mam feeling da mi ne bo u?e? :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

trenutno niam apetita ampak vseeno zgleda super :bravo:

probi ribo, ker res super pa?e kcoj. pa ?e da? sojino omako ni ve? tak bela pa ?e okus ma bolj?i. priporo?am

_oiwOYU0C4xrCe1d.gif
Napisano

evo,...sm kon?no sprobala,..tnx za nasvet freaky :)

Objavljena slika

sam drugi? nam dala vok mix ampak sve?o zelenjavo :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

a ste nehal kuhat?

:blink::blink:

:hohoho::hohoho: Ne,zaj jeta to,kar sta celi teden prej kuhali.... :P:lol:

Ti?a vun!!

Napisano

:hohoho::hohoho: Ne,zaj jeta to,kar sta celi teden prej kuhali.... :P:lol:

Verjetno je to varianta-pogrej in pojej. :hohoho::hohoho:

Napisano

:hohoho::hohoho:

ne sam je pa res, da ta tedn k mam fax in se nimam ?asa afnat skuham za 2 dni :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

mhm,..limonin od LM :hohoho:

mam druga? doma ene tri tone teh receptov pa ti loh prepi?em ?e ho??,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Sej to mi ni lih jasno zakaj prodajajo v trgovina samo limonin sorbet z vodko :ne vem:

Hmm...kaj se da pa kej iz sladoleda + sve?e sadje na?arat pa da skupi pa?e? npr. iz breskovega sladoleda

Napisano

Sej to mi ni lih jasno zakaj prodajajo v trgovina samo limonin sorbet z vodko :ne vem:

Hmm...kaj se da pa kej iz sladoleda + sve?e sadje na?arat pa da skupi pa?e? npr. iz breskovega sladoleda

sej ni z vodko :ne vem:

evo par receptov,..ker mojih zdle ne najdem

http://www.drustvo-gurman.si/recipes.php?Folder=173&S=6

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Naprimer-breskov sorbet? :rolleyes:

LP Alex.

Napisano

:hohoho::hohoho:

ne sam je pa res, da ta tedn k mam fax in se nimam ?asa afnat skuham za 2 dni :hohoho:

friiik pa itq sam enkrat na tedn kuha :hohoho::hohoho:

Napisano

friiik pa itq sam enkrat na tedn kuha

Pol pa celi teden samo slike gleda tu,kaj je skuhala,pa je tak sita! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hitro sprazni baterijo. Ko začne padat napetost, je slika prižgana 2 s max.
    • V mojih 40 letih in cca 2mio km sem za relacije vožnje vedno vozil diesle  od golfa 1 generacije preko tudi hdi.. in z motorji,  čeprav sem jih vozil do 400kkm nisem imel nikoli težav. Je pa res, da imam sedaj še cx30 g150 Awd za krajše vožnje in lažje vožnje po slabših terenih in je tudi Ok, tudi po Vrhnike klancu. Samo prestavit je treba.... včasih. Imamo pa v službi BMW 530i xdrive. To pa je povsem drugi razred.
    • Antonelli je dobil 2 pod rebra. Upam, da jim pokaže na dirki.
    • Socerb traili imajo vse sestavine: kamenje iglice storže suho zemljo suhe veje 😁   Maj mesec bom težko dobil prost vikend dan (z avtom vred).
    • Pozdravljeni ... sodelavec me je presenetil z izjavo, da mu je na mazdi 2.2D skyactive letnik 2017 cca 170.000km (vse isto kot pri moji) ... razen sledeče izjave (hvala bogu), prepihalo tesnilo na glavi motorja. Še bolj me je presenetila izjava njegovega mehanika, da popravlja že tretjo mazdo skyactive, podobnega letnika in podobnih prevoženih kilometrov. Pri vseh treh enak problem. Zaradi prenizkih vbrizgalnih šob okrog katerih se naberejo saje in posledično oteži pravilno vbrizgavanja in izgorevanje goriva. Rešitev: Menjava tesnila in dvig šob. To naj bi rešilo težavo. Drug zelo pogost problem naj bi bila slaba kovica oz zakovica lopute turbine. Ko oz. če popusti, kar je baje dokaj pogost pojav, se le ta znajde na nepravem mestu ... nekje med loputami turbine. To naj bi se rešilo z varom na glavi zakovice. Slišal sem, da je nek mehanik "specializiran" za preventivno odpravljanje naštetih vzrokov oz. potencialnih težav. Če ga kdo izmed članov mazda foruma pozna, bi ga prosil za njegov kontakt. In še eno vprašanje ... Daljinsko centralno zaklepanje mi je počasi zatajevalo in sedaj dokončno zatajilo. Menjal baterijo. Uporabil tudi rezervni ključ, ampak brez uspeha. Mogoče kdo ve kaj bi lahko bil vzrok za takšno odpoved delovanja daljinskega zaklepanja oz možna rešitev? Hvala vnaprej za odgovore in lep pozdrav vsem, Robert Š.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.