Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• Glede na to, da se popušča pri ukinjanju klasičnih, je to bolj namanjeno financiranju Kitajske, ker boš praktično prisiljen vsakih, kaj pa vem, recimo šest let kupit nov avto. In ker jih je malo, ki si lahko privoščijo za avto dat po 40.000€ vsakih nekaj let, bodo ljudje kupovali 'Kitajce'...   Evropa sploh ne rabi sovražnika - ker se bo sama uničila...
    • Iščem en takle kovček, mogoče kdo ve, kje bi se ga dalo kupiti?    
    • Kot kaže z lepa niso dosegli zvišanje prodaje EV-jev, tako, da po korenčku pride na vrsto palica za vse neposlušneže, ki ostajamo na klasičnih motorjih.   Na tehničnih pregledih se obetajo velikanske spremembe WWW.ZURNAL24.SI Tehnološke spremembe na tehničnih pregledih bodo postale strah in trepet za stara vozila. Nova tehnologija, ki ji pravijo kar magnetna...  
    • Hmmm, ne vem če bi sam tole tlačil v OBD, ki je načeloma namenjen za druge zadeve. Ampak ne bom solil pameti ter se bom držal malo spremenjenega feminističnega slogana "My car body, my choice".   Drugače pa sam izklapljam zadevo, mi pa še vedno prav pride, ko vidim, da sem se ustavil pred rampami al pa sem zamudil interval na semaforju velikega križišča, kjer je treba kar dosti čakat, do naslednje zelene. Tam vklopim start/stop in je čist OK, ker ko je treba startat je to dokaj elegantno urejeno. V povprečju imam torej cca 1 tak start/stop izklop dnevno, kar mislim, da prav dosti ne bo vplivalo na vzdržljivost zaganjača in akuja.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.