Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
A zato je pol moj avto bel 😂😂😂 Lahko je rocni menjalnik se tolk dober, bo naslednji in vsak potem avtomatik
-
Kolikor vem, smo na Mazda forumu, govora je o Mazda avtomobilu. Ta pa ima, zaenkrat še, 6-stopenjski avtomatski menjalnik z možnostjo ročnega pretikanja.
-
Zgleda je Mazda naredila tako dober ročni menjalnik, da vsakič ko menjaš prestavo si v ekstazi, vsakič ko stisneš sklopko si blizu orgazma. Glede na stanje na naših cestah je to 3/4 časa. Pomojem je to edini forum ki zagovarja ročni menjalnik. Sam ni šans da kupim več avto z ročnim menjalnikom, avtomatik all day. Je pa res da naše avtoceste poskrbijo za dobro telovadbo in prekrvavljenost leve noge in desne roke.
-
Od sportman333 · Napisano
Klasično slovenceljstvo, vse samo proti in negativno, kaj je pa potem alternativa, kaj je bolje od tega kar dela tri krone....kako vi to rešujete, kaj delate, s čim.....rešitve ?!? glede na strokovnjake na forumu pričakujem vsaj 100 alternativ :).....(eden od politikov je imel enkrat slogan "ne jamram, iščem rešitve...." no tudi tisto ni pomagalo kaj veliko :)) -
To je super zadeva. Na podvozju je staro jedilno olje, da ne rošta, je pa za nagrado cel hof vsran 🫣 Če dam to na moje avte, me domači kastrirajo, če ne obglavijo.
-